Вече няма никакви съмнения, вижте кой е Носорога в „Маскираният певец“

Звездният талант на Миро проби зад маската на Носорога в „Маскираният певец“.Оказа се, че самият Миро стъпва накриво и се издава по време на последното изпълнение на сцената на мистериозното шоу. Носорога изпя световния хит на колежката си Дара  Thunder. Освен че остави панелисти безмълвни с брилянтно изпълнение този път успя не успя да прикрие гласа си. „България Днес“ успя да намери кавър версия на същата песен на Дара изпълнена от Миро в интернет, който звучи едно към едно с представянето на Носорога от миналия уикенд. Уликата, че той е жива легенда наведе феновете на мисълта, че това може да е Димо Алексиев заради участието му във филма на Ники Илиев „Живи легенди“. В  началото имаше предположение, че зад маската се крие Стенли. Други заложиха на Орлин Павлов. Меломаните обаче са категорични, че Носорога е Миро.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Вече няма никакви съмнения, вижте кой е Носорога в „Маскираният певец“”

  1. Тука ще има изненада с носорога това е Димо Алексиев участваше в два клипа на Миро и с Орлин Павлов участваха заедно в филма живи легенди и Димо е наясно с поведението стойката и гласовете на свойте колеги и момента се прикрива и залъгва всички за да не го хванат така както го беше направил в костюма на рицаря в първия сезон на маскираният певец както виждам доста хора и сега се хванаха в капана на носорога Димо Алексиев уникален актьор не случайно спечели доста награди

  2. Опа снощи есин от най обичаните актьори носорога Димо Алексиев сам се издаде подготвя своя филм данни легендата бог и за това не беше в студиото на маскираният певец а тези улики бяха фалшиви с цел заблуди и както виждам журито и доста хора се хванаха в капана на насорога и Димо щеше да спечели третия сезон на маскираният певец ако го нямаше Гъбаркото Калин Врачански които през цялото време се издава с този изкуствен смях а и победителя от четвъртия сезон на капките 2016 винаги си е бил късметлия.

  3. Опа снощи един от най обичаните актьори носорога Димо Алексиев сам се издаде подготвя своя филм данни легендата бог и за това не беше в студиото на маскираният певец а тези улики бяха фалшиви с цел заблуди и както виждам журито и доста хора се хванаха в капана на насорога и Димо щеше да спечели третия сезон на маскираният певец ако го нямаше Гъбаркото Калин Врачански които през цялото време се издава с този изкуствен смях а и победителя от четвъртия сезон на капките 2016 винаги си е бил късметлия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си