Рачков продаде любовното им гнездо с Мария за 264 000 лв.

Димитър Рачков е продал дома, в който живя с Мария Игнатова за 264 000 лева, узна HotArena. Купувачът е Кирил Киров – Кико, режисьор на Господари на ефира, Х-Фактор и сериала 7 часа разлика.  След раздялата с Мария, актьорът се е преместил от огромния апартамент, в по-малка по площ, но много по-функционална къща. И двата имота са в закрит комплекс в Панчарево. Според запознати тв водещите са имали намерение да се пренесат в къщата преди раздялата си, но първо искали да я изплатят. Наскоро Рачков изплатил, ипотеката по бързата процедура за 4 години Той е изплатил ипотека за 616 000 лева, като в тези пари е включил и цената на продадения апартамент.Рачков е продал апартамент с площ от 855 квадрата на режисьора си от Господари на ефира. Сега комикът живее в къща от 239 квадрата, пише „Телеграф“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Рачков продаде любовното им гнездо с Мария за 264 000 лв.”

  1. Апартамент от 885 кв. м . продаден за 264 000 лева в закрит комплекс в Панчарево ?! Това истина ли е ? Възможно ли е това да е реална цена или понамирисва н фалшива информация ?

  2. то е било 1вата вноска хааххахахаха . хотарена за вас гласи народната погодорка АКЪЛ – МОРЕ, ГЛАВА – ШАМАНДУРА. АЛОО шефа на хотаренците , какви са тея писатели и творци дето си назначил, къде го завършиха това образование.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си