Честито! Втори внук за Гибона! Кръстиха го Роугън (Подробности)

 
Легендата на българския футбол Божидар Искренов е горд дядо на две момчета. Дъщеря му Настася роди второ момче. Мъникът се появи на бял свят на девети декември в клиника в Остин. Той ще носи името Роугън Фитцджералд Баер.
 
„Официално сме семейство от джинджифилови бисквити и явно мога да създавам само мини Джонатан Баер бебета. Обичаме те толкова много”, обяви щастливата Настя. Бебокът и майката се чувстват отлично, като дъщерята на Гибона направо сияе.
 
С най-голямо нетърпение появата на малкия Роугън го очакваше баткото Хенри, който е на година и половина. Той се роди на 30 март 2020 г., точно в пика на карантината заради върлуващия коронаврирус.
 
В най-скоро време в Остин се очакват щастливите дядо Божидар Искренов и баба Алина. Те нямат търпение да видят втория си внук, като ще могат да срещнат Роугън далеч по-бързо, отколкото Хенри.
 
Заради карантината при раждането на баткото Гибона успя да го види за първи път едва когато стана на три месеца. Сега мерките в Америка са далеч по-леки, пише „България Днес“.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си