Галена откровено за завръщането си на сцената, за Филип Плейн, защо не се определя като чалгаджийка и защо намалява участията си + още…

В интервю за „ШОУ“ фолк дивата Галена разказва за завръщането си на сцената след раждането на втория й син. Колко дълго е подготвяла последния си проект и как се стигна до идеята да снима в Кан – във вилата на Филип Плейн, където присъстват толкова световни величия. „С песните „#МамаУраган” и „Moro mou” не се усети липсата ми. Макар че на мен адски много ми липсваше контактът с публиката, участията… Но имах нужда и малко да си почина, а и моментът беше деликатен. Заслужаваше си своето внимание и почивка“, споделя Галена.„А за проекта „The bo291459” не сме го подготвяли чак толкова дълго с моя екип, по-скоро на организаторите от Филип Плейн им изискваше повече време. Те направиха цялата организация по клипа – пътуване, покани и т.н. Този проект е изяло по покана на представителството на Филип Плейн в България в лицето на Милена Ибишева към мен и моя стилист Добромир Киряков. Радвам се, че имах възможността да се докосна до тях“.На хейтърите, които обвиниха певицата че е снимала на въпросното парти без разрешение Галена отговаря:„Дали Филип Плейн щеше да си качи снимка в Инстаграм, ако не са ми позволили да ползвам кадрите?! Не знам дали е имало такъв казус, но този проект е изцяло по покана на неговия екип от България. Ние бяхме просто изпълнители на проекта. Виж, дрехите не са мои. Идеята на клипа е да представи следващата колекция на Плейн. За тази цел ми бяха предоставени всички дрехи, които все още не са пуснати във продажба. Всички знаем, че Филип Плейн е висок клас бранд и е нормално да бъдат скъпи. Само едно от палтата беше над 50 000 евро”. Галена се определя като хамелеон, що се отнася до музикалните проекти.„Винаги се стремя да правя различни проекти – и като клипове, и като звучене на музиката. Все по-малко хората консумират музика от телевизията, търсят си песните в Интернет. Имаше период, в който се дразних, но сега въобще. Не се слагам в кутийка на попфолк изпълнител, защото съм различна, хамелеон“, обобщава звездата. Галена отрича и слуховете, че слиза от сцената. „Защо да се отказвам от кариерата си?! Обичам да пея, обичам това, което правя! Бих се отказала, ако не се чувствам на мястото си и не съм удовлетворена, или съм в депресия, недай си боже. Моето призвание е да пея. Винаги съм искала да правя това и не смятам да се отказвам. Моето семейство ме подкрепя и нямам никакви основания да го правя на този етап. Може би ще намаля участията от септември, но не защото съм изморена, просто и моите момчета имат нужда от майка. Ще се опитам да балансирам нещата и всички са да доволни“, издава певицата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Галена откровено за завръщането си на сцената, за Филип Плейн, защо не се определя като чалгаджийка и защо намалява участията си + още…”

  1. И за 200 000 евро да де дадена дреха, когато се носи от представители на населени места с под 1 000 жители, тоест селски тип, изглежда като евтин парцал!
    Ама те си се събират и си отиват един до друг 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си