Не ракът, а масивен инфаркт убил сина на Гриша Филипов ( Приживе, той бил убеден, че извънземни съществуват)

„Съпругата му извикала Бърза помощ, но когато спешният екип пристигнал, вече било твърде късно. Докторът не можел да направи нищо друго, освен да констатира кончината на Лъчо и да напише смъртния акт”, сподели пред „Уикенд”  познат на премиерския наследник. И допълни, че съпругата и дъщерята на покойния изпаднали в шок от сполетялото ги нещастие и до вторник вечерта все още не били уточнили подробностите около погребението.В последните години доцентът, когото незнайно защо българските медии титулуваха професор, водеше тежка битка с рак на дебелото черво. Направени му бяха 3 сложни операции и пациентът влезе в ремисия. През 2021-ва той нямаше оплаквания от тумора и беше убеден, че го е надвил. „През ноември 2018-а бях на конференция в чужбина. Като се прибрах вкъщи от летището, минах през банята и от ануса ми излезе голям секрет. Изплаших се и отидох при личния лекар. Той каза, че няма нищо притеснително, но по настояване на дъщеря ми направихме консултация в болница. Именно там се установи, че съм онкоболен. Размерът на образуванието ми беше с големината на ябълка и ме вкараха в операционната. След това през януари се наложи втора хирургична интервенция, а през лятото на 2019-а – трета. Три месеца бях с катетър и беше страшно. После минах курс на химиотерапия и се оправих”, сподели неотдавна пред репортер на „Уикенд” чичото на писателката Людмила Филипова. И допълни, че преди го диагностицират нямал симптоми, че дебелото му черво не е наред – само понякога се е изхождал трудно.Приживе, той бил убеден, че извънземни съществуват и наблюдават човечеството. Думите му потвърдила и Ванга. Преди много години бандити откраднали колата му. Той я посетил, за да види кои са гепили возилото му. От дума на дума станало въпрос и за инопланетяните. Пророчицата от Рупите обяснила, че има разум и на други планети, не само на Земята. Заради твърденията си той е недолюбван в БАН. Негови колеги подучват студенти, които настояват в писмо да бъде отстранен незабавно от месторабота.
Това хвърля в смут  ученият, който недоумяваше, защото младите не му желаят доброто при условие, че десетки пъти ги е канил на семинари, водил дори в чужбина за обмяна на опит.„Имам право да разсъждавам от свое лице и никой не може да ми запуши устата, да ми забрани. Не съм самозванец. Работих в БАН 40 години, имам награди, ръководил съм полета на втория български космонавт, бил съм 20 и кусур години заместник на този институт и сега да не мога да изразявам становище”, възмущаваше се Филипов. Зад гърба си той има няколко предупреждения за уволнения, защото говорейки за извънземните, компроментирал науката. Нещо повече – стигнало се до там, че обмисляли варианти да го вкарат в лудницата, за да не им пречи в разнообразните разработки.
Лъчезар Филипов винаги уточняваше, че никога не е виждал извънземните лично, но е убеден в съществуването им. Знаел за тях още от детските години, когато не пропускал да прочете всеки новоизлязъл брой на списание „Орбита”. Вечер съзерцавал звездите и се надявал, че един ден ще разбере тайните им. 
След години завършва „Астрофизика” и посветил дните си на изследването на черните дупки в Космоса. Почти никой не разбирал странното му занимание, в това число и хора от най-близкото му обкръжение. Все се намирало някой, който да го стопира с грозни думи от рода на: „Спри се, човек, ти ли ще оправиш света”.Освен на черните дупки, се посвещава и на мистерията на житните кръгове. Една от пиктограмите, които разчита показва, че икономическите кризи на Земята ще се прекратят, когато изчезнат оръжията, военните заводи, войните и когато бедни и богати започнат да работят заедно. „Ние сме канибали в пряк и в преносен смисъл, защото антагонизмът, който съществува между хората, ще ни съсипе. Такава една несъвършена цивилизация трудно може да се обясни, че е уникална във Вселената”, казваше Лъчезар Филипов.Според него извънземните били около 80 вида. Те кацали на Земята, за да прибират остатъци от летящи чинии. Не били злобни, нито заядливи. Движели се толкова бързо, че човешкото око не можело да ги фиксира. Някой приличали на приказния руски герой Чебурашка – нямали пол, били ниски и окосмени. Други обратното – извисявали снаги на 2-3 метра височина, били голи и имали органи, които земните медици един ден можели да изследват. Масовият вид извънземни, описани в архивите на учения ,са гномчета от по метър и двадесет сантиметра.Филипов беше единственият жив син на експремиера Гpиша Филипов. Двамата му братя загиват при загадъчни обстоятелства, а комунистическата власт покрива кончината им в тайна.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си