Слави отказа да кръсти щерката на Годжи заради жена му! Дългия и Надежда не се понасят

Георги Милчев – Годжи кръсти малката си дъщеричка навръх Цветница, узна HotArena.
 
Всички очакваха именно Дългия да е кръстник на Цвета, която е на година и половина, но по информация на „Галерия“ тв водещият категорично отказал. Слави дори не уважил семейния празник. Мястото му бе заето от хирурга Георги Езекиев – семеен приятел на Годжи.
 
Слави отказал на басиста заради търканията, които има с приятелката му Надежда Дончева. Двамата постоянно имали пререкания и Дългия никак не харесвал как младата Надя влияе на Годжи. „Все бърза да се прибере от репетиции, претупва си работата, разсеян е… Жена му му е стъпила на врата и го води на каишка“, често коментирал Слави пред колегите си. Хубавото Наде хич не му цепело басма. Дончева говорела с него пренебрежително и с надменен тон, което буквално побърквало Трифонов.
 
Хората от екипа коментираха, че въпреки че е много зает, Слави все пак можеше да се вясне на празника. Сред поканените бяха почти всички музиканти от „Ку-ку Бенд“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Слави отказа да кръсти щерката на Годжи заради жена му! Дългия и Надежда не се понасят”

  1. При Слави работят толкова много хора, че той едва ли ще успее да ги уважи с присъствие. Бъдете сигурни, че винаги се отчел подобаващо!

  2. Госпожата на Годжи,трябва да си вкара в главата мисълта,че ако не е Слави,Годжи ще пита къде се изхождат гладните.Той буквално присъства вечер по време на шоуто,без да участва забележимо. Дългогодишното приятелство между двамата,не дава на Слави дори и да помисли,да сложи басистана дуспата,но всичко си има предел.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си