Eкзотичната синоптичка Стефани Обадяру, чака дете от футболист

Стефани Обадяру от няколко години има връзка с вратаря Николай КолевЕкзотичната синоптичка от ”Нова” Стефани Обадяру има връзка с футболист, научи ”България Днес”. Тъмнокосата красавица е сериозно обвързана с младеж, който е спортист.
Любимият на Обадяру се казва Николай Колев. Пленилият сърцето на апетитната синоптичка е вратар на местния тим в село Железница. Отборът се състезава в четвърта дивизия.
Мъжът до Стефани е родом от Ловеч. Играе футбол от малък, разбра ”България Днес” от близки до младежа. Тренирал е в местния ”Ловеч”, а по-късно, когато идва в София, рита за по-нискоразредни тимове. Колев редовно е засичан да играе и на малки вратички. С различни отбори той е вдигал не една или две купи по минифутбол.
 

Стефани е новата звезда в телевизията

 
Именно в София двамата се запознават. Двойката обожава много да пътува и да опознава райските кътчета в родината ни. Стефани и Николай са заедно от дълги години. А след няколко месеца на бял свят ще се появи първородната им рожба.
Стефани вече слезе от екран. Тя изкара едва няколко месеца, преди да излезе в майчинство. Въпреки че е само на 22 години, в телевизията виждат в лицето на Обадяру точния човек за прогнозата на времето и я очакват с нетърпение да се върне.Преди да се появи на малкия екран, Стефани се снима за топсписания у нас. Занимава се с мода близо 6 години. Става модел най-вече заради баба си. Жената, отгледала синоптичката, я води и записва по конкурси. Най-голямата й мечта била да бъде актриса. Не успява, но все пак е в телевизията, където също много й харесва.
”Попаднах случайно в ”Нова”. Един стилисти, с когото работя, ме предложил за ”Оскарите”. Явно са ме харесали, защото няколко месеца по-късно ми звъннаха за синоптичка”, споделя Стефани.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Eкзотичната синоптичка Стефани Обадяру, чака дете от футболист”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си