Папарашки удар: Отварачката тръгна с охрана и на фризьор

 Навсякъде с охрана движи певицата Мария.  Миньончето е следена от гологлав мускулест мачо дори и когато отива на фризьор, видяха папараците на „България Днес“.Откакто вече в съпруга на Мирослав, Мария редовно е с бодигард,  който я следи неотлъчно. Явно мъжът на миньончето се притеснява много за половинката си, щом й праща охрана дори до салона.Отварачката бе закарана от охранителя на метри от любимото й студио за красота. След като огромният скъпарски джип е паркиран, гологлавият мъжага слиза от колата, отваря вратата на певицата облечена неглиже с анцуг, наметнала елек на гърба си. Мария  излиза от возилото и с бодра крачка се запътва към салона. Веднага впечатление правят лъскавите обувки, които за разлика от чисто черните дрехи, са розови. През целия път от паркинга до студиото Мара бъбри по телефона. В самона тя прекара няколко часа.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

11 thoughts on “Папарашки удар: Отварачката тръгна с охрана и на фризьор”

  1. Като изключим че тя винаги е имала охрана, когато мъжът ти е лихвар някакси е препоръчително някой да те пази.

  2. Ква охрана е тоя, той висок колкото нея и по-нисък от джипа? Пак някой педалче е взела Мара под крилото си, да го пуска на богати дъртаци. Накрая ще стане сутеньорка – стойте и гледайте.

  3. Тази е доказателство за това че човек може да направи една грешка 10 пъти.пак е спряла участията както винаги когато хване някой богаташ.Пак разхищава здраво.Скоро пак ще и бият шута.Пак ще плаче че няма пари и пак ще се върне на работа а после чак ще намери някой глупак и така,едно и също а Марчето все така глупава

  4. Какъв лихвар е тоя сульо.Пълен мизерник дължи пари на половин София,а пък тоя миндил ходи и се ебе наляво,надясно,а мухльото си трае.

  5. Гуца от Сунгурларе

    Грозно недъгаво джудже! С тая джука мяза на проститутка от околоМРЪСТНОТО. Чудя се на балъците връзващи на това НИЩО. Хем не работи, хем е проста, хем грозна.

  6. Стара Загора

    Ако беше жив свинаря сега Мара нямаше да е семейна,всички знаем как идваше с майка си и му правеха кефа ….но вече няма кой да им се върже на дъртите шутки освен един голям балък ,който вече им сърба попарата и скоро ще го направят за смях на цяла Бг ,ако не им играе по свирката

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си