Аслъ Енвер от „Завинаги” се хвали: Наесен ще съм булка!

Екранната Сюрея Боран има шеметна любов с мастития турски бизнесмен Йондер Йозтархан, нанесе се в резиденцията му
 
Турската преса разкри кой е мъжът, с когото Аслъ Енвер е във връзка от 3-4 месеца насам. Папараци на няколко пъти заснеха джипа на актрисата пред дома на мастития бизнесмен Йондер Йозтархан, а тези дни щракнаха и самата нея на влизане в баровската резиденция. След като кадрите бяха публикувани в таблоидите, звездата от „Завинаги” набързо призна, че баровецът й е гадже.
 
„Щастлива съм, влюбена съм и да, наесен ще съм булка”, похвали се Аслъ през седмицата. Красавицата е с 12 години по-млада от избраника си. Брадатият предприемач е на 49 и има един неуспешен брак зад гърба си. През 2014-а той се разведе с майката на дъщеря си Назли Гоатли, припомнят истанбулски таблоиди.
Преди да се събере с милионера, любимката от малкия екран спеше с баскетболиста Керем Тунчери, а от 2017-а до 2020-а делеше постеля с поп изпълнителя Мурат Боз. В периода 2012 – 2015 г. неин съпруг пък беше колегата й Биркан Сокуллу.
Аслъ не винаги е била красавицата, която познаваме от малкия екран. В ранната си младост тя тежала с 20 кг повече, имала топчесто лице и сплескан нос. В онзи период мъжете не въздишали по нея, а мнозина дори я смятали за грозновата.
От наднорменото си тегло Енвер се спасила с драстична диета. Тя изключила изцяло въглехидратите от менюто си, а наблегнала на храни, богати на белтъчини. Безформения си обонятелен орган пък разхубавила с операция.
Екранната Сюрея Боран от „Завинаги” е родена на 10 май 1984-та в Англия и до 12-годишна възраст живяла на Албиона. В кралството на Елизабет Втора завършила гимназия по изящни изкуства, а висшето си театрално образование получила в Истанбул – в университета „Златен рог“. Дебютът й на малък екран бил през 2003-та с второстепенна роля в сериал. Този тв ангажимент не й донесъл популярност, но затова пък следващият – в теленовелата

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си