РАЗВОД! Мегз постигна целта си! Рончев официално се развежда

Транспортният бос Румен Рончев официално е в развод със съпругата си Зорница Рончева. Новината пристигна не от кого да е, а именно от съпругата на бизнесмена. Обидена от това, че медиите търсят само Каканашева за интервю, красивата законна съпруга реши да сподели, че тя вече няма чувства към Рончев и че отдавна ПЪРВА е подала документи за развод. Още на 12.04 изкусителната бизнесдама е входирала молба за развод в Пловдивския Районен съд. От документите става ясно, че секси съпругата и Рончев не живеят заедно повече от 5 години, като красавицата иска издръжка от бизнесмена и за целия този минал период. От документите още се вижда, че Рончев е сключил брак със съпругата си когато тя е била бременна в петия месец с дъщеря им, която тази година става на 18 години. Зорница твърди, че животът и с бизнесмена е бил кошмар. Тя е забременяла още на 3тия месец от връзката им и едва 21 годишна и бременна се е омъжила за бизнесмена и е изтърпяла какво ли не в името на дъщеря им. “Той опропасти живота ми” – категорична е очарователната Зорница. Затова бизнесдамата иска транспортния бос да издържа нея и дъщеря ѝ в продължение на 15 години ( 5 години за минал период + 10 години за бъдещ период) с издръжка от 10 хиляди лева на месец. Изкусителната блондинка е категорична, че заслужава още по-висока издръжка заради цялото публично унижение, което е претърпяла заради Мегз – “Мъжете кръшкат, такава е породата им, но тази алчна жена направи всичко това публично, за да ни раздели” – категорична е хубавата Зорница. Тя още иска Рончев да осигури на нея и дъщеря ѝ джипове Мерцедес – последен модел и къща за всяка от тях. Има искане Рончев да плаща от джоба си и 3 почивки годишно на дъщеря си и 3 на нея. Ако дъщеря му реши да учи или развива собствен бизнес, бизнесдамата е категорична, че отново Рончев трябва да покрива тези разходи. “От 5 години нямам никакви отношения с този мъж и той не е дал и стотинка на мен и дъщеря ми. Смятам, че това е незаконно и ще си търся правата. Можех да имам всеки мъж, но реших да остана заради дъщеря си, сега ще се боря докрай за това, което ни принадлежи. Сами може да си направите извод за какъв морал говорим. Той реши да подари наследството на единствената си дъщеря на любовницата си. А онази пропаднала жена дори не се замисли, че ние имаме дете. Но аз няма да се откажа от законното наследство на дъщеря ми. Ще се боря заради нея докрай!”.Тепърва ще разберем каква ще бъде реакцията на Мегз и Рончев и дали красивата Зорница ще получи исканията си.  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “РАЗВОД! Мегз постигна целта си! Рончев официално се развежда”

  1. Слухове из Пловдив

    Аз пък знам много ужасни истории. Тази Зорница и майка и семейството ѝ преди години ходиха да бият едно момиче, с което Рончев имаше връзка. Бяха ѝ разбили главата. И с една адвокатка, която беше любовница на Рончев са се били пред всички шофьори на плаца във фирмата на Рончев. А Рончев най-демонстративно си тръгна. Има опит с любовници жената, ама Мегз се е оказала голяма хапка за нейната лъжица. Не зн дали е вярно, но се говори, че тази се опитала и Мегз да тормози, но Рончев полудял и я изхвърлил от фирмата. Забранил на охраната да я пуска. Мегз пък си взела лична охрана и следващия път, в който тая се опитала да припари – 5 горили набързо обяснили на нея и семейството ѝ откъде изгрява слънцето.

  2. Е че тя Мегз е кралицата на любовните драми

    Вие бързо забравихте когато жената на Брендо гръмна магазина на Мегз. Тая ли селяндурка, нечувана от Пловдив ще я спре. Мегз не се плаши лесно. Брендо искаше Мегз да бяга с него в Дубай, но тя казала, че не може да се обрече за цял живот да се крие. И да няма деца или да трябва да крие и тях. Чувал съм, че там е било голяма драма – тя си била опряла пистолет в главата и казала, че или да я остави или да натиска спусъка още тук.

  3. Красавицата бизнесдама която 18 години си е почивала

    Хахахахахах вижте съпругата орангутан как гледа. Като че са ѝ откраднали гърнето с меда

  4. Тази адвокатка -любовницата, която се е била със съпругата на Рончев да не се окаже същата, за която днес вестниците пишат, че Мегз я бутнала и взела писмата, които Рончев ѝ пращал??? Някой знае ли инфо много интересно ми стана

  5. Слухове из Пловдив

    Дааааа същата е казва се Надя Делева, адвокатка е ѝ на бизнесмените Търеви от Сметосъбирането в Пловдив. Беше любовница на Рончев няколко години и първа врагиня на жена му. Съпругата и дъщеря му я биха публично. После Рончев окончателно прекратил вижданията си с нея като се появила Мегз. Като на кино старата любовница и съпругата се съюзили срещу Мегз и започнали да вкарват фалшиви писма в ареста на Рончев. Мегз разбрала и побесняла. На едно свиждане случайно засякла адвокатката пред ареста. Изчакала я да излезе и издърпала от ръцете ѝ писмата, които Рончев бил дал за Мегз и които адвокатката криела. После адвокатката подала жалба в криминална полиция. Мегз също подала жалба за фалшифициране на документи като представила фалшивите писма, които давали на Рончев от нейно име …
    Знам още много слухове и мога да пиша още

  6. Той затова бързо си даде бизнеса на Мегз,да не може да му вземе много при развода.

  7. на тази истерясала женица исканията са ѝ по-налудничави и от тези на алисия към божинов :))))

  8. GROZNA KURWOOOOO SPERMOJADKOOOOOO. I TZIGANIN NJAMA DA EBE CHERWJASALATA TI PUTKA MA ,BOSTANSKO PLASHILO.
    HAK DA TI E KATO SE JENISH ZA PARI, MRASEN PARTZAL.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си