Сълзлив роман: Любовният живот на Бойковата щерка – целомъдрен и непорочен

Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов – Венета че ще отпразнува своя 39-и рожден ден с Иван, с когото ги свързва близо 25-годишна любовна история,  пише  Ретро.
Макар двамата да са родители на две момчета, все още не са минали под венчило. Иван и Венета се познават от ранното си детство. Настоящият зет на Бойко също е от Банкя и се израснали на една и съща улица. Първите любовни трепети припламнали  в училището.
В края на 90-те пътищата им се разделят. Венета заминава за САЩ при майка си.  Там тя взима цели три дипломи.  В Щатите не прекъсва връзката с първата си ученическа любов. След години става ясно, че той така и не успял да я забрави и тъжал, макара да живеели на различни континенти. Не се отказал да се бори за  сърцето на своята любима и заминал при нея в Америка, първоначално уж на гости, а последствие двамата заживели заедно. През 2013 година решили да се приберат в родината за постоянно и да свият семейно гнездо. Връщам се в родната Банка където се установяват. След три години на бял свят се появява първородният им син Бойко. През 2018 Венета роди втория си син Иван. Така описаната история напомня сюжета на сълзлив рован, в който главната героиня  води праведен и непорочен живот, коментират зевзеци. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си