Симона Загорова: Сбъднах мечтата си да видя мама и тате на една сцена! (Бебе Галина била много музикална)

Обичаната родна изпълнителка Симона Загорова призна, че малката й дъщеричка Галина заспива с песни, тъй като е изключително музикално детенце. Има си любими приспивни песнички, които я успокояват, има и игриви, с които веднага се разсънва.
 
„В нашата къща винаги е имало музика, песни и танци, така че музикална енергия й е предадена, започва да свиква с нея и се чувства много добре“, споделя пред „Телеграф“ с усмивка Симона.
 
Само преди седмица малката Галина бе кръстена, и то навръх първият си рожден ден, а Загорова признава, че подготовката им е коствала много време, но е щастлива, че всичко е точно както си го е представяла.
 
„Нашето злато Галина вече е на годинка и е християнче. За нас това беше един изключително важен празник, защото сме много вярващи и искахме детето да получи правилната закрила и след това да я покажем пред аудиторията. Подготовката беше интензивна (смее се). Доста се постарахме. Искахме всичко да е изпипано до най-малкия детайл от украсата, ресторант, меню, торта, тематично и цветово до облекло. Много време се подготвях за моя подарък към нея песента „Галина“ е по моя музика и текст, дадох цялата си душа и сърце в тази песен. Много се радвам, че се хареса толкова и е така слушана, защото това е една споделена емоция. Лични кадри през тази една година, както и нови, които направихме в стyдиото и на Драгалевския манастир“, разказва щастливата майка.
 
Симона не крие, че макар и само на една годинка, щерка й е голяма кокона и много обича да се гласи. „Голяма кокона е (смее се). Винаги усеща, когато я гласим за някакво излизане, когато й се прави прическа, когато й се слагат хубави дрехи. Мисля, че се чувстваше много добре на кръщенето. Смени 3 тоалета, макар да не беше планирано. С бяла рокличка в църквата, след това партито ни беше в лилава тематика, а за финал облече подаръка си от баба й Стефка бебешка народна носия, което беше много сладко. Така че тя няма никакъв проблем със суетата около нея“, смее се Загорова.
 
Симона не крие, че една от най-големите емоции в деня на кръщенето е бил фактът, че след толкова много години е успяла да събере отново на едно място и на една сцена майка си примата Глория, и татко си композитора Илия Загоров, пише „Телеграф“.
 
„Чухме и видяхме майка ми и баща ми, все така усмихнати и позитивни и с все такава музикална химия на сцената, макар да не са пели заедно от години. Аз бях най-щастливият човек на света и може би точно този ден и тези моменти са ми като някакъв филм и понякога не мога да повярвам, че ми се случи, защото за мен беше огромна мечта като голяма да ги събера отново и да ги видя на една сцена и им благодаря сърдечно, че го направиха заради мен и Галина“, не пести благодарности към родителите си талантливата им наследница.
 
Тя иска да даде на дъщеря си същата любов, която е получавала години наред от семейството си.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Симона Загорова: Сбъднах мечтата си да видя мама и тате на една сцена! (Бебе Галина била много музикална)”

  1. Това си е семейна работа,защо занимават аудиторията.А детето е одрало кожата на баща си.На Симона ще и се налага да го гледа цял живот.

  2. Т’ва ще да е и мечтата…

    и на твоята дъщеря….един ден да се снимате заедно …..

  3. Дано един ден и ти се вразумиш Симонке и се събереш с бившият си, че да зарадваш така дъщеря си Галина. Детето винаги си иска и майката и бащата. Дано да имате повече хубави поводи за празнуване и да го поканите и него.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си