Лекарите свалят Деси Слава от сцената, участията й крият риск за бебето

Бременна и щастлива, фолк певицата Деси Слава слиза от сцената, научи HotArena.Почитателите на звездата ще й се радват до края на месеца, след което тя се оттегля за неопределен период. Седмици преди почивката, певицата е удвоила броя на участията си, за да навакса. Деси Слава пътува и работи повече, за да задели някои лев за предстоящото голямо събитие. За никого вече не е тайна, че тя очаква второто си дете. Блондинката не може да скрие хубавата новина. Певицата все още не говори за това и не е ясно в кой месец е точно. Според слуховете Деси е влязла в петия. Поради напредването на бременността лекарите са препоръчали повече почивка за блондинката.Въпреки, че изглежда добре, певицата не е първа младост за раждане на второ дете. Тя е на 38 години, а само преди дни синът й Майки отпразнува 16-годишнината си. Бебето, което Деси очаква е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов, който е с 18 години по-млад от любимата си, пише „Галерия“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Лекарите свалят Деси Слава от сцената, участията й крият риск за бебето”

  1. Hlapaka q izpolzva poneje osven skasan e i mnogo prost i misli 4e e golqma rabota da kuponqsva s Galena i da stoi na edna masa s Konstantin, vaob6e drugo e da si v 4alga elita na balgariq 🙂 nqma da se zadarjat mnogo,kato 4ukne 50 kaka mu,toi vse o6te 6te e na 32,mlad i zelen,ne gi vijdam zaedno o6te dalgo

  2. Талантлива е, но за съжаление доста простовата и глупава за живота. След някоя и друга година ще си гледа и второто дете сама, за съжаление. Глупавите се учат от собствените си грешки, умните се учат от чуждите!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си