Енчо Керязов призна: Излизам с Мария Игнатова

Официалното изявление на Димитър Рачков, че е разделен с Мария Игнатова, предизвика множество догадки дали наистина световната циркова звезда Енчо Керязов е причината за края на връзката им. Мълвата за кризата в отношенията им тръгна през февруари, когато Рачков и Зуека не се появиха на 50-годишния юбилей на продуцента Магърдич Халваджиян. Зуека тогава беше на меден месец със съпругата си Ани. Отсъствието на Рачков обаче изненада всички. В звезда на вечерта тогава се превърна Мария Игнатова, която демонстрира изключителна близост с Енчо Керязов. Двамата прекараха вечерта на една маса и демонстративно флиртуваха. Прясната двойка танцува страстен блус, а Мария се държеше като свободна жена.„Галерия“ се свърза с Керязов, който се намира в Дания, където има ангажимент с техен цирк. Той потвърди, че се познават с Игнатова.  ”Излизали сме на партита. С нея беше и Ненчо Балабанов. Те бяха водещи на събитието, което организирах. Казваше се „Нощ на звездите“. С Мария работихме заедно, имал съм служебни отношения. Познавам се и с Рачков, той водеше шоуто ми предишната година“, казва Енчо. Новината за раздялата на двойката той научи от „Галерия“. „От вас научавам, че не са заедно, и съжалявам, но съм убеден, че те са взелки най-правилното решение. Уважавам изключително много и двамата“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Енчо Керязов призна: Излизам с Мария Игнатова”

  1. Човекът е казал, че се познава с тях, но нищо не е признавал. Не го вкарвайте във филми.

  2. Vazpitan i pozitiven chovek. Prekrasno izkazvane. A i Dima, jena mu e goliama sladurana. Maria s kiflenskoto si izlachvane moje samo da si mechtae da izglejda taka- stilna, nebrejna, no vinagi krasiva, slabichka, no sas sportno teloslojenie- kato feia na Disney e.

  3. Г-н Керязов казва, че се познават, че са излизали на партита с нея и Ненчо Балабанов! А не е признал, че излиза с Мария! Защо не престанете да създавате новини?! И в крайна сметка даже и да са се разделили Митко и Мария, защо не ги оставите на мира?

  4. За пореден път заглавието ви е коренно противоположно от текста. Какъв ви е случаят? Олигофрения? Или взимате читателите си за олигофрени? И в двата случая сте за съжаление. Читателите ви не са олигофрени, защото коментарите почти винаги са смислени и адекватни /може би просто ви имат за хумористичен сайт и се забавляват/. Значи остава кое? ..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си