Помните ли адреналинката Ени? Днес тя си пие кафето с Ал Пачино!

” Да, мога да потвърдя, че стигнах до момента да сме на едно ниво с Ал Пачино и Елън Бърнстейн. Дали си пия кафето с тях? Ами те са ми партньори, защо не?”. Така отговоря на въпроса дали вече в дружески отношения с холивудския ас Ал Пачино българското момиче Евгения Радилова. цЗрителите я помнят като адреналинка в „Господари на ефира“. Завършилата НАТФИЗ  актриса е една от преподавателите заедно с Ал Пачино и Елън Бърстейн  в The Actors Studio.
”Беше ужасно трудно, три пъти ме върнаха с различна сцена с различен партньор. Бях една от тримата души, приети от 1500 човека. Лично ме изпитваше Ал Пачино. Накрая ми каза: „Аз три пъти се явих, за да вляза в студиото, ти го направи отведнъж, браво”, спомня си нашенката. В студиото се  сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс  и други. Благодарение на членството си в студио Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали, като „Закон и ред“, „Високо напрежение“, а тази година и в лентата ФБР.  „Вече съм преподавател от година и половина на деца и възрастни. Режисирам филми клипове, дори мога да се похваля с международни награди. Сбъднах мечтите си – Живея в Манхатън и бих се върнал в България да снимам филм или сериал“, споделя Ени, цитирана от „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Помните ли адреналинката Ени? Днес тя си пие кафето с Ал Пачино!”

  1. Толкова е успяла в САЩ, че би зарязала живота си в Манхатан, за да снима български сериал…това говори достатъчно само по себе си.

  2. a Пачино знае ли че си пият кафето редовно...

    …брей колко е успяла , че трябва да ни информира самата тя!…Статисти като нея около Пачино, колкото искаш и живеят у Манхатан…Успял си моето момиче когатo не закачаш името си към това на Пачино….такива бълхи колкото искаш!

  3. Гледах преди време малка нейна роля, мисля в ,,Закон и ред,,. Не знаех, че е тя, но играта ме впечатли. След доста време се върна в Бг и разбрах, че тя и направила ролята. Много кадърна актриса. Дано да получи голяма роля за да може да пробие.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си