Мишо Шамара и Вальо Кита се събират във филм

Легендите на българския рап Мишо Шамара и Вальо Кита влизат заедно в нов български филм, писа ”България Днес”.
Общо 54 рапъри (Мглата, Дребен Джи, Оги Дог, Камората и други), продуценти, режисьори и журналисти участват в лентата ”Музика от крайните квартали”, която разказва историята за създаването и възхода на българската хип-хоп култура и сцена. Премиерата на дългоочакваната продукция е другата седмица – 13 април (сряда).
Снимките за филма са били на два континента – Европа и Северна Америка, както в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, така и в Чикаго, Ню Йорк и Лондон.
 

Част от филма е заснет в Америка

 
Преди години Мишо Шамара и Вальо Кита поеха по различни пътища и това сложи край на легендарната група ”Гумени глави”, последвана от шумна раздяла. Появиха се редица информации, че двамата са в тиха война и до ден днешен, но това беше категорично опровергано от Кита.
”С Мишо Шамара сме в добри и приятелски отношения. Чуваме се често по телефона. Винаги съм се занимавал с музика, така е и в момента. Имам звукозаписно студио и работя постоянно с млади изпълнители. Но няма как ”Гумени глави” да се възроди някой ден”, коментира преди време пред ”България Днес” Валентин Генев, както е истинското му име.
”Ние бяхме ъндърграунд група ”Гумени глави”. От касетка на касетка. От уста на уста”, казва в трейлъра към филма Мишо Шамара, докато се разхожда на фона на небостъргачи в Америка.
През 1995 г. дебютната продукция на ”Гумени глави” се изкупува в 120 000 копия, като до днес държат първенството за най-продавана рап банда.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си