Венцислава Тафкова е новата милионерска снаха (Снимка)

Венцислава Тафкова си хвана ново гадже и привлече внимание към себе си. От близки до Венцислава HotArena разбра, че мъжът на сърцето й е заможен бизнесмен от София.От профила на Тафкова в социалните мрежи става ясно, че тя е започнала да прекарва все повече време в столицата и да обикаля най-елитните и скъпи заведения. Макар че не е от София, красавицата често е забелязвана там и прекарва дълго време с любимия си.За радост на последователите си, чернокосото изкушение Вени Тафкова става все по-активна в социалните мрежи. Пловдивчанката упорито пазеше в тайна личния си живот, но преди няколко седмици се похвали с голям букет рози, с които хубавицата редовно била затрупвана. Феновете й веднага предположиха, че цветята сигурно са от новия мъж до Венцислава.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Венцислава Тафкова е новата милионерска снаха (Снимка)”

  1. Венчелистче

    Ху дъ фак ис тази?
    Защо ни занимавате с неизвестни парцали?
    Някаква си хванала богаташ. Голяма работа!

  2. Коя е тая? Отворих статията за да видя кой е поредния тъпунгер, хванал се с проститейшън. Явно платена малоумна статия. То и Златка си беше хванала милионер, ама Ко стана?

  3. Докарала си е визия на жена която се продава.Е,купил я е някой баламурняк.

  4. Като гледам долните свързани статии явно е била Мис България, но никой с нищо не я е запомнил, че даже сме я и забравили изобщо. Още по-зле е че май е най-скорошната Мис България. Не е за всеки тази корона. Ако ще се крият в 9та глуха от срам момичетата – по-добре да не се явяват на този конкурс изобщо, че ето какъв резил се получава сега – никой да не я знае.

  5. Снаха може да бъде жена, която има подписан брак. Такива цигански похвати като този са глупави. Като е гадже с някой – е гадже. Нищо повече.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си