Гаджето на Анна Дурицка разкри: Тя много плака за Мерцедеса! Имала си само колата от Украйна

Топмоделката от Украйна Анна Дурицка, чийто Mercedes Wagon на стойност 100 000 паунда бе задържан от полицията в Годеч на 27 април, е плакала много, след като разбрала за случилото се. Това разказа приятелят й – индиецът Анкит Лав, който е карал скъпарското возило през територията на България.
 
„Анна е загубила всичките си доходи от работа като модел, както и имотите, които притежаваше преди конфликта. Тя беше инвестирала в покупката на нов апартамент в Киев 5 дни преди инвазията. Сега няма нищо. Мерцедесът е единственият й актив“, обяснява Анкит пред индийския сайт J&К. По думите му 31-годишната Анна, която е известна у нас като последната любовница на убития през 2015 г. руски опозиционен лидер Борис Немцов, е била много разстроена.
 
„Тя живее в Лондон от няколко седмици. Дойде само с чифт дънки и пухкаво яке. Аз бях единственият човек, когото тя познава в Лондон. Затова направих всичко възможно да й помогна“, разказва още Анкит. Индиецът, който е син на Бхим Сингх, основател и президент на „Националната партия на пантерите на Джаму и Кашмир“, е управлявал автомобила на миската, който е с украински регистрационен номер КА 4717 НК, когато е бил спрян от патрул на Пътна полиция в годечкото село Гинци.
 
Анкит е пътувал към Видин, за да мине границата с Румъния и оттам да продължи към Обединеното кралство, пише „Телеграф“.
 
„Анна ме помоли да отида в България и да закарам обратно нейния Mercedes G до Лондон. Той беше натоварен с  всичките и дизайнерски дрехи и някои бижута. Това бяха единствените активи, които имаше след войната в Украйна и беше силно загрижена за тях“, обяснява Анкит. По думите му целта на Дурицка била да продаде скъпия автомобил в Лондон и така да започне нов живот в Обединеното кралство.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Гаджето на Анна Дурицка разкри: Тя много плака за Мерцедеса! Имала си само колата от Украйна”

  1. Боже, каква драма! Гладна и бедна проститутка издигнала се до там да си купи апартамент и джип, започнала да ги губи! Ужас! Няма страшно, малко курвенце – добре си се ориентирала – в Лондон ще заработиш – за апартамент в София и беемвенце.

  2. Конфискация на джипа в полза на България която безплатно обгрижва нейни сънародници. В Лондон индиеца да и купи друг.

  3. Тази “топмоделка“ си е обикновена проститутка, една от бившите на отстреляния през 2015г. руски политик Борис Немцов.Самият той е плащал за услугите и които са ползвали и други богати мъже.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си