Лечителят Кашпировски идва у нас през октомври! Ще проведе няколко сеанса в София

Анатолий Кашпировски пристига в България през октомври. По време на престоя си лечителят с противоречива слава ще поведе няколко сеанса в София, на които ще помага на болни хора. Точно преди 30 години един мъж с остър поглед и бавен говор пронизва зрителите в някогашния СССР и у нас.
 
В определен ден и вечерен час прословутият Анатолий Кашпировски провеждаше своите телевизионни сеанси, след които мнозина твърдяха, че са излекувани от една или друга болест. След време сеансите бяха спрени, а Кашпировски пое по широкия свят.
 
Гений или шарлатанин? Никой досега не е дал точен отговор какъв всъщност е руснакът. Самият Кашпировски отрича всякакви твърдения за екстрасенски способности и отдава способностите си на дългото изучаване на човешката природа.
 
„Винаги се възхищавам на таланта на Кашпировски и затова реших да го поканя у нас. Екипът му и той приеха и през октомври ще имаме честта да го видим. Щe дойде от Щатите, където живее при внуците и синовете си”. Това каза психоложката Ценка Местанска, по чиято покана 83-годишният известен психиатър пристига у нас „да възкреси живите”. Именно това е лайтмотивът на завръщането на Кашпировски като лечител, става ясно от негово интервю за руската агенция Росбалт.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си