Чака-рака: Бони пее с корона от стотачки (Снимки)

Певицата даде старт на частните си участия по случай завършването на дванайсетокласниците. Първото за сезона се оказа изключително успешно и доходоносно за талантливата изпълнителка. Тя пя няколко часа на абитуриентската на Яни, Ани, Илия и Соня. Освен солидния хонорар, който бабата на децата плаща, Бонка си тръгва със сериозна сума пари в ръка.
 

Преди да тръгне на участието, Бони няма банкноти в диадемата си

 
По време на изпълнението на едни от най-хитовите й песни гостите не спират да й тикат банкноти в ръцете. По-отворените от тях дори закичват стотачки в диадемата на фолкпевицата. Така Бони си тръгва с поне две хилядарки от изпращачите на абитуриентите. От видео в социалните мрежи ясно се вижда, че певицата хич не се притеснява от украсата по косата си. Ромската перла стиска здраво в ръце банкнотите, докато жени с пищни рокли танцуват в ритъм около нея. Противно на очакванията, че предимно мъже дават бакшиши на певиците, този път Бони получи финикийски комлименти и от нежния пол.
 

Певицата събира пари от гости

Бони поздрави завършващите, те й се отплащат с пари

 
”Истинско удоволствие беше за мен да бъда част от прекрасното, абитуриентско парти на Яни, Ани, Илия и Соня като специална музикална изненада и подарък от баба Снежа! Бъдете здрави, щастливи цялата фамилия, все така успешни и пълни с любов!”, пише Бонка под видеото със стотачките.
 

Баби и абитуриенти танцуват под чалга ритмите

Мъже и жени тикат стотачки в ръцете й

 
Бони е известна шегаджийка. Преди броени дни тя спретна поредния инстаграм номер на последователите си. Певицата обяви, че ще става баба, а дъщеря й Михаела – мама. След като новината гръмна по всички клюкарски сайтове Бони уточни, че ще става баба на кучета. Дъщеря й Миа скоро прибра кучето Бела в дома си, което се оказа бременно. Сега тя цъфти заедно с гаджето си около новородените кутрета, докато майка й пее по частни партита.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Чака-рака: Бони пее с корона от стотачки (Снимки)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си