Топ мацките се фукат с чужди коли за по 200 бона! Луксозните им возила – все подаръци от мъжете им (СНИМКИ)

Родните звезди, или по-скоро – техните половинки, пръскат по 200 бона, че и повече, за да шофират луксозна и бърза кола. Последната, която стана собственик на марково и лъскаво возило, е певицата Мария. Миньончето получи като подарък „Ферари“ от своя съпруг Мирослав. С мощната кола се похвали самата певица, като сподели няколко снимки и кратки видеа. Според запознати цената на подобна спортна кола варира между 450 и 500 хил. лв.
 
В луксозен „Майбах“ пък се вози Светлана Гущерова. Моделката, която е съпруга на бизнесмена Християн Гущеров, редовно е засичана из софийските улици да бръмчи с мощния звяр. Цената на тузарското возило е близо 250 бона в български левове, но с екстрите, които има, може да стигне и до половин милион. Най-вероятно немското бижу е подарък на Светлана от съпруга й.
 
Половинката на Петко Димитров – Яна, също кара супер скъп автомобил. Красавицата бръмчи из столицата с чисто нов „Мерцедес“. Според мълвата мъжът на танцьорката бизнесменът Петко, лично й я купува. А сумата не е никак малка за спортната кола.
 
Гери-Никол пък има цял автопарк. Яката дупара е горда собственичка на няколко скъпи модела коли. Гери притежава „Бентли“, което тя получи от родителите си за рожден ден. Цената на возилото е близо четвърт милион лева. Варненската певица може да се похвали и c „Mepцедес“, чиято стойност е около 400 000 лева. В гаража на Гери са паркирани още няколко немски коли, които тя все по-рядко използва, пише „България Днес“.
 
Николета Лозанова също залага на немското качество. Считаната за най-красива българка кара огромен „Мepцeдес“. Половинката на Ники Миxайлов сама шофира из столичните улици и булеварди. Возилото е наистина огромно и всяващо респект. Цената му не е никак малка и със сигурност с екстрите минава 300 000 лева.
 
И плеймейтката Анджелина, която изгря с домашно порно, влиза в отбора на жените, каращи скъпи коли. Силиконката шофира немска кола за няколкостотин хиляди лева. Дали е подарък от някое от гаджета й, или сексбомбата сама си я е купила, тя не разкрива.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си