Божана Кацарова отваря нов ресторант! Показва новото гадже на откриването

Топготвачката Божана Кацарова, която грабна голямата награда в третия сезон на кулинарното шоу „Мастьр шеф“, отваря столичен ресторант. Това разкри самата тя.
 
„София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всеки пат, когато виждам красивите сгради да пустеят и да се рушат. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата идея за модерно „читалище“, което да събира под един покрив красиви, талантливи и интересни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам търпение да ви покажем всички уникални неща, които сме замислили в нашия нов дворец“, пише кулинарката в Инстаграм, където публикува и първите си кадри, позирайки с широка усмивка и ключ в ръка.
 
Тя е от няколко седмици в България, но преди да сюрпризира почитателите си с ново меню, ще организира няколко срещи край морето, узна „Галерия“.
 
Въпреки че всячески се опитва да скрие половинката си – тайнствения чужденец, който се представя в уебпространството като Кеш Кингсли, тя най-вероятно ще е придружена от него. Такива съмнения провокира една от снимките й, споделена под формата на история – на кадъра бе уловена мъжка сянка, но не присъстваше отбелязване.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Божана Кацарова отваря нов ресторант! Показва новото гадже на откриването”

  1. Само от няколко седмици е в България, гаджето и е чужденец, ама тръби че София и е любимия град….е, малко се пропуква p.r. – а. в синхрон с вълната на национализъм която залива бг от всички медии от ~ 5 години насам.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си