Вижте кои родни красавици овдовяха след скандални връзки с лоши момчета

Красивите момичета и лошите момчета открай време вървят ръка за ръка. Близкото и далечното минало е пълно с куп знаменити хубавици, чиято красота се оказва фатална за половинките им. Един от най последните случаи е убийството на съпруга на носителката на титлата Мис България Наталия Гуркова. Джордже Михалевич бе убит през 2018 година в Южна Африка на път за вкъщи от двама мъже на мотор. След като произвеждат два  изстрела срещу Джордже ичезват завинаги. От отмъщение на сръбската мафия до провалена сделка с наркотици са вероятните версиите за убийството на Джордже.
 През 2015 година без мъж остана родната манекенка Роси Черногорова. ММА боецът Димитър Стоянов бе убит, докато е бил в италиански ресторант в Пловдив. Умира на път за болницата. Стоянов има заложна къща, в която според мълвата, служила за пране на престъпни пари. Според друга той е бил убит защото е дал огромна сума пари на заем на някого, който е решил да не ги върне. Манекенката отглежда сама двете си деца. Тази година красавицата сключи брак с бившия мъж на колежката си Маги Желязкова Боби Манекена.
Една от най-известните връзки между манекенка и наркобос, завършила с фатален край е тази между Косьо Самоковеца и Цеци Красимирова. Косьо се влюбва в красивата манекенка и двамата изживяват драматична връзка, която завършва на 6-и декември 2003 година на входа на най-големия в света магазин за диаманти в Холандия. След показен разстрел Косьо е убит с няколко куршума в главата, а Цеци Красимирова е тежко ранена. Един от куршумите рикошира и се забива в главата й. Години наред тя живееше с него, тъй като бе заседнал буквално на милиметри от сънната артерия.
Бившата гимнастичка Нели Атанасова, а по-късно и телевизионна водеща, също изживява бурен романс с подземен бос. Красавицата има връзка с Иво Карамански, от когото се ражда и първият й син. Карамански е убит по най-нелепия начин – от ръката на пиян приятел по време на купон. Години след това да се говори, че зад двата куршума прозира ръката на конкурентни престъпни групировки. Кръстникът си отива от този свят така, както е живял – с алкохол, купони и скандали.
В миналото остават още връзки между наши родни красавици, изгубили половинките си след куршум. Такива с екс моделката и шефка на модна агенция Ирина Папазова, Дарина Павлова и разбира се, вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева, писа Телеграф.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Вижте кои родни красавици овдовяха след скандални връзки с лоши момчета”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си