Обърнати очи – новата мода?! Дара изкопира колежка си Котенцето, след скандалния фурор, който синът на Кали и новата певица направиха

Нова, отвратителна мода се опитват да утвърдят музикалните тийнзвезди Дара и новоизгрялата певица Котенцето, видя HotArena.
 
Преди няколко дни стана ясно, че синът на фолк певицата Кали – Георги, и Виктория, както е истинското име на Котето, са гаджета. Истината излезе наяве, след като двамата си пуснаха общи фотоси, на които зениците в очите им липсват, вижда се само бялото, и се мляскат.
 
Кадрите обиколиха всички медии и създадоха фурор със скандален привкус.
 
Вчера, случайно или целенасочено – не знаем, се появи снимка на поп певицата Дара в профила й в Инстаграм, на която болезнено прилича на Котенцето. На фотото варненката е с плитки и също си е обърнала очите така, че да не се виждат зениците й.
 
Ако сравним кадрите на Виктория, на които е с Георги, с новата визия на Дара, то двете изглеждат съвсем идентично. Феновете на Котето са категорични, че поп колежката й често й преглежда профила и очевидно взаимства идеи.
 
Двете млади певици са топ любимки на тийнейджърките и няма да се учудим, ако фенките последват грозния им пример и откачените им пози.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Обърнати очи – новата мода?! Дара изкопира колежка си Котенцето, след скандалния фурор, който синът на Кали и новата певица направиха”

  1. Преди година точно Дара имаше една такава снимка на която май пушеше нещо. Но явно сте забравили.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си