Тоца се обяви за принцеса

Бившата миска Антония Петрова – Батинкова се похвали в социалните мрежи, че семейството й вечеря не какво да е, а най-големите морски раци – лобстери.Цената им далеч не е за всеки джоб, а само за хора, чиито месечни доходи са най-малко около милион.„Когато съпругът ти ти е сготвил за вечеря “лобстер по хайдушки”… и сервира върху светещата ни трапезарна маса от оникс за 10 човека и запалени свещи вкъщи в кристален свещник…като един обикновен понеделник-безценно и доста луксозно, но най вече много мило!“, писа Тоца.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

13 thoughts on “Тоца се обяви за принцеса”

  1. тоца крокодила

    къде са лобстерите на снимката тоцо пак лъжеш че си милионерка и миска а си само селянка и кроки

  2. Да принцеса е на влечугите и крокодилите и произлиза блатното царство.

  3. С криви крака и увиснала кожа по ръцете и краката . Един бустан може да плаши вместо плашило . Толкова е грозна , че не е истина .

  4. Особено безценно е как тлъстия и мъж рови като прасе в тавичката и също така, по свински елегантно пльосва хайдушки лобстер в чинията на Тоца. Не са им стигнали париците за прибори!

  5. Уилма Флинстоун винаги е първа дама за Фред Флинстоун и винаги задължително и угажда като на принцеса. Уилма Флинстоун винаги е първа дама за Фред Флинстоун и винаги задължително и угажда като на принцеса.

  6. Da,da iska vi se da I namerite kusur , no izsmukanite ot prastite kritiki chak sa smeshni… Hubava Jena e I e mnogo sexy !

  7. Ами Тоцке, изкарай диамантените прибори тогава, че ни се повръща от свинските ръчички на мъжлето ти. Вместо да завиждаме, повръщаме. 🙂

  8. Всички не могат да бъдат високи, по добре джудже от колкото кранта метър и осемдесет с 45 номер крак. Нищо и няма не е увиснала. Да джуките и циците са неино решение. Злобни хора сме еййй

  9. Той не прилича на кукла, а на болен, затлъстял човек. Ако се интересуваш от здравето му, погрижи се да се храни здравословно. Всички знаем, че топ инструкторите, са чиста лъжа!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си