Джино Бианкалана закъса за пари и се прибра в България! Напира да влиза във ВИП Брадър All Stars срещу солиден хонорар

Миналогодишният победител от реалити формата „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана съвсем е скъсал джоба, узна HotArena.
 
Бившият годеник на Джена е закъсал за пари и именно това била главната причина той да се прибере в България. Мачото кацна на родна земя миналата сутрин и изненадващо с него се прибраха и родителите му, които 20 години не са стъпвали тук. Това засили слуховете, че бизнесът на семейството е потънал и те търсят спасение в родината.
 
В момента Джино още ходи с патерици, след като преди година и половина жена го блъска с мотор и му направиха 14 операции, а сега в България му предстоят процедури с кални бани. Бианкалана призна, че една вечер в болницата му струвала 16 500 долара, а има да плаща 2 700 000 долара болнични сметки, писа „Телеграф“.
 
С прибирането си у нас таи надежда, че ще го поканят в предстоящия сезон на „ВИП Брадър All Stars“, където очаквал да вземе поне 50 бона хонорар, с който да закърпи финансовото си положение. Оказа се също, че няма годеница, нито пък очаква дете, а мечтаел бъдещата му жена да бъде българка.
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Джино Бианкалана закъса за пари и се прибра в България! Напира да влиза във ВИП Брадър All Stars срещу солиден хонорар”

  1. ИСКАМЕ ДЖИНО, ИСКАМЕ ДЖИНО :d аз съм ЗА да влезе пак в къщата, повече такива българи трябва да има , с такъв характер, истински, краен, безкомпромисен и без всякакво лицемерие , че всички са станали ебаси путките

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си