Мадам Мулти изкриви яхта за слаби баджаци! Кичка Бодурова също се пусна по бански на дърти години (ФОТО факти)

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, изкриви яхта, за да си направи по-слаби краката, видя HotArena.
 
Между соаретата с кинозвезди от цял свят Мадам Мулти намери време и за разходка с яхта край бреговете на вулканичния остров и естествено, не пропусна да запечати морската си обиколка на снимка.
 
Казанлъшката роза обра овациите на почитателите си из Фейсбук, които се надпреварваха да се дивят на сексапилната й фугъра. Фотосът обаче е преминал през солидна обработка с фотошоп версиите за телефони, вижда се и с просто око.
 
В горната част лявото бедро е по-тясно, отколкото над коляното. А това и малките деца знаят, че се постига с апликацията за корекции. И ако не се пипа внимателно, както е в този случай, се стига до изкривяване на декора, писа „Телеграф“.
 
По същото време по бански се пусна и Кичка Бодурова, която е с цяло десетилетие кака на Дарина Павлова. 61-годишната певица публикува снимка във фейсбука си от почивка в Гърция.
 
„Не се учудвайте че имам смелостта да се показвам все още така! Ще го правя, за да давам сила на моите връстнички да обичат и уважават себе си. Зад мен е скалата, от където се е появила богинята на любовта- Афродита. Говори се, че ако преплуваш 3 пъти около нея, ще останеш завинаги млад. Но тъй като не мога да плувам, предпочетох да направя другото поверие- да хвърлиш камък към скалата и си пожелаеш нещо за любовта.Пожелах си да се обичаме с вас завинаги!“, написа КейБи към кадъра.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Мадам Мулти изкриви яхта за слаби баджаци! Кичка Бодурова също се пусна по бански на дърти години (ФОТО факти)”

  1. баце роман

    За разкритията на Светлана Василева имам чувството че ги е писал някой шизофреник . Значи рязала се някъде и пускала малко и след това се снимала и пращала снимки на жертвите си . Добре де мамка му , ако е ранена няма ли да е откарат в болница където всеки нормален човек би отишъл и няма ли да е по удачно от там да прати снимки , а не да се омазва в кръв цялата в апартамента и да праща снимки . Леко ми мяза на малоумна скалъпена история стил шизофреник пуснат от лудницата. Верно сте малоумен сайт ама с тази история вече сринвате напълно ввсичко градено от хората . И другото което е едва ли тоя тип ще си даде личния номер , а няма да вземе друг номер който е само за това . Прекалено много филми гледате хора .Верно че сте малоумни и шизофреници , ама и една история не може да скалъпите като хората . Дано се усетите навреме , че така не става с такива малоумни скалъпени истории .

  2. Евала на Кичка! Перфектна фигура, на която биха завидели доста по-млади жени, да не говорим за нейни връстнички, като Ритонката и сие с разплутите туловища! Кичка в ББ каза, че от години не яде месо, явно правилния хранителен режим и спорта, както й гена си казва думата. Евалата , Киче!

  3. Кичка некакви текстове там била сложила, ей така просто да вдъхнела кураж на другите дъртофелници, обаче истината е, че ще се пръсне от суета и си проси комплименти и възхищение . Е не се ли насити досега, докога ще се върти наоколо, няма ли капка достойнство, да си остарява прилично?! Това тъжно чак …

  4. Кичка изглежда прекрасно!Супер тяло за годините и много красиво лице! Има за какво да и завижда Ритонката.

  5. Мили списвачи на новини, информирайте се. Скалата на Афродита се намира в Кипър и до колкото аз знам Кипър и Гърция за съвършено различни държави намиращи се на корено различни географски ширини.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си