Шампионът по натурален културизъм Крум Томчев: Бях на косъм от смъртта заради анаболи

„Бях на косъм от смъртта, защото преди 20 години приемах анаболни стероиди. Заради неправилното им вземане и злоупотребата с тях щях да загубя живота си”.
 
Това призна пред „България Днес” Крум Томчев, който само преди по-малко от месец прослави България и стана втори в света по натурален културизъм. С този успех той доказа пред себе си, че няма невъзможни неща, а когато човек има силен дух и воля, може да се изправи пред всяка една трудност.
 
„Призовавам младите да се откажат от химията, защото нямат нужда от нея. Ако млад спортист приема стероиди, може да получи сериозен хормонален дисбаланс, което причинява необратими процеси в тялото. Минах по този път и осъзнах, че това е лесният, а не правилният начин за здраво тяло”, емоционално разказва Крум, който е родом от Гоце Делчев, но живее и работи в благоевградското селце Мосомище.
 
20 години по-късно Томчев е нов човек и изкачва страната ни до второто стъпало в топ 3 на натуралния културизъм. Българинът триумфира с вицешампионска титла на Световното първенство по натурален културизъм в испанския град Валенсия.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си