Мария Бакалова посреща майка си в Холивуд

Холивудската звезда приема майка си в новия си дом
 
Актрисата беше гост във вечерно шоу с водещ Дейна Карви, където представи новия си филм „Тела, тела, тела“ и сподели някои лични планове. На въпроса странно ли й е да живее в Ел Ей и дали семейството й са я посещавали, 25-годишната Мария Бакалова разкри, че очаква майка си на гости. Тя я посетила и миналата година, а престоят й бил в рамките на месец.  
Сега ще дойде в новия й апартамент в Западен Холивуд, споделя бургазлийката. Жилището е с по-добра локация. Двете с майка й ще имат възможност да обиколят и всяка забележителност, пише България днес.
Мария отново е в отбора на блондинките, след като се подвизаваше за кратко с оранжево-червена коса заради участието си във филма „Пазителите на Галактиката“.  
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Мария Бакалова посреща майка си в Холивуд”

  1. Като се каже холивудска звезда човек си представя нещо страхотно и като видиш това недоразумение лошо ти става. Тази и майка и Холивуд някакъв бъг в системата явно.

  2. Семпличко девойче.Гледах пародията на филм-Борат 2 с нейно участие ,и бях меко казано отвратена.Като талант също семпла история,пълно преиграване ,както почти всички новоизлюпени артистчета в България.За холивудска звезда в нейно лице,изобщо не можем и да говорим.На светлинни години далече е от звездите в Холивуд.Да е жива и здрава,но има още много хляб да изяде.Пожелавам и здраве и успехи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си