Цвети, откъде 6 бона за бижута? Стоянова официално не работи, но харчи като арабска принцеса

Цвети Стоянова пръсна с лека ръка 6000 лева за бижута в дизайнерски магазин в столичен мол, узна HotArena.
 
Макар да не работи от месеци, станалата известна с опита си за самоубийство гимнастичка очевидно живее като богата арабска принцеса, а продавачки и обслужващ персонал се чудят откъде тя разполага с толкова средства, за да харчи баснословни суми за неща, далеч от първата необходимост, съобщи „Таблоид“.
 
Гимнастичката тотално преобрази и имиджа си и естествената й и невинна красота бе заменена с модерен кифленски имидж ала оборотна столична бръмчалка. Цвети започна да пръска луди пари за маркови дрехи и аксесоари, което пък породи съмнения у някои хора доколко праволинейно тя е използвала набираните дарения за лечението си. Публична тайна е, че семейството й е бедно, баба й кара на едната пенсия, а баща й е треньор по бокс със символични доходи.
 
Миналата седмица, в спокоен делничен следобед, Цвети Стоянова събра погледите на продавачки и шопингуващи, след като обиколи магазините на столичен мол и си тръгна с няколко пълни торби. Най-големият урожай обаче бившето златно момиче направи в бижутерията на дизайнерката Крушкина, където гимнастичката пръсна близо 6000 лева за колие, няколко чифта обеци и специален накит за главата ала арабска принцеса. И вместо да се притеснява от коментарите, които ще отнесе, Цвети веднага се нащрака с новите си придобивки с камъни „Сваровски“ и ги публикува в социалната мрежа, за да събира хорското одобрение.
 
На практика обаче никой не е запознат откъде Стоянова има такива доходи, за да харчи с широки пръсти, дивят се приятелите й. Тя единствена от отбора на златните момичета не получи т.нар. олимпийска пенсия за заслуги заради факта, че направи опит за самоубийство. възможно на мястото на футболиста Александър Любенов да се е настанил далеч по-заможен господин в сърцето й, който да осребрява касовите бележки от шопинга.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Цвети, откъде 6 бона за бижута? Стоянова официално не работи, но харчи като арабска принцеса”

  1. Е КАК ОТКЪДЕ??
    НАЛИ Е ПЛАТЕНА ВЕЧЕ…ЗАЩО СЕ ОТДРЪПНА ИЗВЕДНЪЖ ТЯ ОТ ВСИЧКО И ВСЕКИ…
    ЗАЩОТО СИ ИМА НОВА РАБОТА И ТЯ Е ДОХОДОНОСНА!!!
    ВСИЧКИТЕ МОМИЧЕТА УБАВИТЕ…ЗАЩО ХОДЯТ В ДУБАЙ??

  2. PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    Тя е печелила не едно и две Световни и Европейски състезания, още като индивидуален състезател, а ако не знаете. за медал получават немалко пари. Така че вместо да дебнете успешните ни спортисти питайте плейпатките, които издигате в култ, откъде имат пари. Защото те винаги са били безработни, а в същото време демонстрират висок стандарт.

  3. От отбора я изритаха заради проституция, след разкритието скочи от балкона.

  4. Имала пари, дала. Нормално. Макар че камъни Сваровски обичат английските цигански булки да си ги слагат по роклите.
    Наистина беше красива като капка, но откакто сама реши да сложи край на живота си, се е преобразила досущ като плейпатките. Само едни цици и трябват.

  5. Защо пишете тези грозни работи бе хора, при положение, че това момиче преживя толкова колкото някои хора не биха могли да понесат и да се изправят отново, това си е нейният начин за самосъхранение. А и не ми се вярва да е дала толкова пари, то в днешно време всеки опитва да изкара , че е дал 2но , че и 20торно повече

  6. Нещастници

    Не оставиха момичето на мира,мине се не мине все нещо за нея .ще си харчи колкото си иска скапаняци,от вашия джоб ли ги вади.пишете за онази мумия Илияна ,позьорка която непрестанно се фука в фб,защо не пишете за нея и пластичните и операции

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си