Неочаквано! Бориса Тютюнджиева изневерила на Андрей! Моделката вече с ново гадже, Опосума съсипан

Бориса Тютюнджиева е изневерила на Андрей Арнаудов.
 
Това е поводът двамата да се разделят след 1-годишна връзка, научи HotArena.
 
По принцип продуцентът е този, на когото се носи славата на кръшкач и затова е изненадващо, че не той, а Бориса е сгафила.
 
Припомняме, че двамата се разделиха преди няколко месеца тихомълком, а днес вече моделката е забелязана с ново гадже в столицата.
Според запознати Тютюнджиева си е хванала по-млад и още по-заможен богаташ, и то още докато е имала връзка с Андрей.
 
„Нещата между двамата последните месеци изобщо не вървяха. Андрей искаше вече бебе и стабилно семейство, но Бориса е още твърде млада за подобни планове. Много се караха“, разказва близък до Тютюнджиева.
 
Покрай постоянните му отсъствия заради професионалните ангажименти, Бориса пък често оставала сама и именно така се запознала с новия си.
 
Наскоро моделката дори се похвали с голям букет бели рози, подарък от любимия й, пише България Днес. „Андрей още не може да я преживее. Откакто разбра, че толкова бързо си е хванала друг, направо е съсипан“, разказват запознати.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Неочаквано! Бориса Тютюнджиева изневерила на Андрей! Моделката вече с ново гадже, Опосума съсипан”

  1. е той андрейчо да не би да е очаквал ,че изкуственяк като това момиче ще иска семейство и стабилна връзка?! хахахах?!…та тя е вълнуват скъпарските екскурзии,бижута,глезотии ,фризьори и т.н… такива жени са меркантилни и доста УО/умствено ограничени/ …и най-тъжното е ,че отричат,пък всички знаем истината….парадокса е пълен 😀

  2. Добре си поживя Бориса. Екскурзии, обикаляше света, подаръци. И вече и омръзна и хайде при някой друг чичко паричко

  3. И що да не му го върне тъпкано заради всички жени, с които той е бил несериозен? То като се хойка и порка с години, идва момент, в който се оглеждаш и нямаш ни стабилна връзка, ни дете, е, то едното за сметка
    на другото. Той какво си помисли, че когато на него му се прииска и хоп, веднага ще се намери някоя да се ожени за него. Е да, ама не. А това да подведеш някоя като се ожениш за нея и да продължиш да си живееш по нощните клубове с дрога и алкохол, без даже да помислиш, че бракът означава кротване, общи планове и деца, това какво е? Е сега се присетил мишока. Еми нема. Иван излезе по-умен, поне две деца има.

  4. АМИ ТО АНДРЕЙЧО СКОРО ДА СЕ Е ПОГЛЕЖДАЛ В ОГЛЕДАЛО
    БАСИ ,АБЕ ТЪРСИ СИ ОТ ТВОЙТА ЧЕРГА БЕ ОПОСУМЧЕ
    НАЙ ЩЕ ТИ ОТИВА ПЕНКА КАРИБСКОТО ТЯЛО

  5. ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА ОТ ПРЕДИ МЕСЕЦИ. Ако споделите тази статия още веднъж, просто ще ви бъде за ПРЪВ път -ха ха

  6. не стават за двойка

    Бориса е една глава над него. Тя е момиче над 180 жена , а той плашипутарник , че вече и на възраст. Ами няма момичето да живее два живота. Е, хванала си го за балък, поживя си и дори и да не са разделени сега, тя няма да се омъжи за него. Повече от ясно е! И Бориса не е чак толкова тъпа, колкото си мислят някои тук. Има една идея повече в главата от останалите бръмчалки. Има си и дар слово, а не да говори чрез ПР- ката си. Познавам я…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си