Люси Дяковска си купи огледало за спалнята, обичала да гледа креватните си изпълнения

Люси Дяковска прави подобрения в жилището си. Певицата-лесбийка освежава интериора с нови облицовки и мебели, а онзи ден дори си купи огромно огледало за спалнята. Така вече ще може да се гледа и когато се люби.
 
Рамкираното рефлекторно стъкло Дяковска напазарува в строителен хипермаркет, видяха папараците на „Уикенд”. Понеже нямаше как да мъкне сама придобивката, рижавата изпълнителка беше взела със себе си и помощник – мъж със средно телосложение. На клиентите в магазина не им стана ясно какъв точно й се пада на Люси господинът, но за всички бе ясно, че не й е любовник.
Хомосексуалната звезда плати на касата с банкова карта, а личният й хамалин седеше до нея, пъшкайки под тежестта на огледалото. Миг по-късно транзакцията получи одобрение и носачът се затътри запотен към паркинга.
„Слагай в багажника, но много внимателно, че е чупливо!”, изкомандва Дяковска, когато с помагача стигнаха до автомобила й. Докато брюнетът се опитваше да натовари покупката, най-известната ни лесбийка отвори задната лява врата на колата, пъхна главата си в купето и се надупи яко. В същото време друг господин едва не катастрофира с возилото си, зървайки задника й.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си