Джулиана Гани: Няма да влизам в „Игри на волята“! В риалитито няма да има никакви известни личности

„Няма да влизам в „Игри на волята“. За пръв път чувам, че ще участвам. Никой не ние канил“.
 
Това разкри Джулиана Гани, узна HotArena.
 
Силиконовата бомба бе спрягана за сигурен участник в новото риалити, което ще завладее ефира. Предаването тръгва наесен на мястото на „Биг Брадър“.
 
Оказва се, че нито малката Джулка, нито половинката й Илиян ще се впуснат в предизвикателството.
 
Джулиана вече е официално разведена. След купища заседания съдът я „освободи“ от бившия й мъж Станимир Ташев. Гани и Илиян още не са планирали кога ще се женят, но сватба категорично ще има, признават и двамата.
 
Снимките на „Игри на волята“ започват съвсем скоро. Арена на битките ще бъде плаж край Царево. По информация на „България Днес“ в първия сезон на риалитито няма да има известни личности.
 
Из медиите се спекулира, че Енджи Касабие, Николета Лозанова и Златка Димитрова ще влязат в шоуто, но в това няма и капка истина.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Джулиана Гани: Няма да влизам в „Игри на волята“! В риалитито няма да има никакви известни личности”

  1. Много сериозно дразни това, че правят реалитата за кухи лейки, проститутки, нарекли се плеймейтки; позабравени от публиката звезди, с идея да грабнат по-старата аудитория; скандални, но бездарни спортисти, музиканти…Взимат едни големи пари, ЗА КАКВО??? За собствения си резил, но не и за забавлението, което се очаква да дадат на зрителите, защото такова просто няма и рейтингите го доказват. Ако и сега прибегнат до същата формула- до тук са. Нека си припомнят първите брадъри, сървайвър…все с непознати, но интересни персонажи. Ставаха за гледане… Сега тия формати съществуват, за да кърпят изтънелия джоб на звездите ни и да купуват апартаменти на Златките. Пълна отврат!!! Готварските реалитита се гледат, защото там все още не са се появили Златките, Николета, Моника Валериева….а мястото им е в бардака.

  2. Тая пък с онзи зализания навсякъде навряна.Нито с капките я взеха,нито никъде..сама се предлага.Вижте й инстаграма,голямо показване,онзи до нея я използва,тая кухата…голяма обич имали:)))))((((Пълен смях и освен едни напомпани гърди да показва и един доста голям задник…не виждам друго.Циганката си е циганка

  3. Искаш ама нвма

    Сто про си се молила като на арменеца ……ама ти видяха тирадата ковро не те щат .Ходи си рекламирай физкултурния салон на монтанския зализан бай хуй …….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си