Разтърсваща клюка: Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова

Че има две деца от Кристина Димитрова, които крие е най-разтърсващата клюка, която е чувал Орлин Горанов по свой адрес, дочу HotArena.
Големият естраден изпълнител навърши 65 години вчера на яхтата си с едни от най-близките си приятели – певицата Алекс Раева и мъжа й Любомир Палаханов.
”Животът ми е прекрасен Имал съм всякакви моменти, за тях пиша в книгата си, но се радвам, че всичко ми се е случило. За 40 години, откакто сме дует с Криси, по-абсурдно  нещо от това, че имаме две деца, не съм чувал за себе си. Една колежка на майка ми й разправяше, че аз лъжа и че всъщност имам малчугани, които крия. Беше много неприятно. Като отивахме на турнета, все ни предоставяха общ апартамент, като мислеха че сме двойка”, смее се Орлин Горанов.Понеже Орлин Горанов все е навсякъде по света със съпруга си, приятели му завиждат, че на това се дължи хубавото им семейство.”Много потаен е той, никога не се оплаква. С Валя са ми пример за стабилно семейство. Когато излизаме с него, го карам да пее, а той отказва. Тогава започвам да го моли истерично, заклевам го, дори артистично се разплаквам”, жалва се Катето Евро, която с покойния си съпруг е кума на семейство Горанови, писа „България Днес“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Разтърсваща клюка: Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си