Зорница Линдарева се върна при стар любовник (Двамата с Иво Редбула вече си пиянстват заедно)

Зорница Линдарева отново спи с Ивайло Тодоров, познат повече като Иво Редбула, узна HotArena.
 
Репортер на „Всеки ден“ засече двойката в един от столичните супермаркети, където двамата си пазаруваха храна. Те бяха във видимо неадекватно състояние, въпреки че часът бе едва 21, а моделката през цялото време се хилеше безцелно и едвам се държеше на краката си.
 
Линдарева и бизнесменът вече на няколко пъти се събират и разделят, като последната им раздяла бе в началото на май. Летните месеци „кака Зорче“ изкара без възрастния си любовник, но не се спря да търси богат спонсор. След като не намери подходящ богат заместник на прехвърлилия 60-те съсухрен мъж, моделката отново се е върнала при първия вносител на световноизвестната енергийна напитка в началото на септември.
 
Съседи на бизнесмена издадоха пред изданието, че двамата редовно пиянстват заедно и рядко изтрезняват. Когато репортерът ни засече влюбените да си пазаруват в хранителния магазин, те отново бяха наблегнали на алкохола, а храната бе оскъдна. Зорница бе без грим и далеч не хващаше окото. Тя бе облечена раздърпано и без прическа, но със „светещи“ от изпитите чашки алкохол очи. Впечатление на репортера ни направи и фактът, че тялото на Линдарева е далеч от манекенските пропорции и изглежда увиснало, което оправдаваме с болестта й – булимия.
 
„Ужас, целият магазин ги забеляза! Хубаво, напили са се, но поне да не парадират с това и да го правят достояние на всички!“, коментираха потресени продавачки в хипермаркета.
 
Линдарева едвам се държеше на краката си, като периодично беше придържана и подкрепяна от Тодоров, който също беше видимо пил, но поне не се люшкаше из щандовете на магазина. След като й помогна да стигне до лъскавото му БМВ 5-ца, той седна зад шофьорското място и двамата отпрашиха в неизвестна посока с мръсна газ.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Зорница Линдарева се върна при стар любовник (Двамата с Иво Редбула вече си пиянстват заедно)”

  1. And we think that it’s not helpful for there to be flotillas that try to provoke actions by entering into Israeli waters and creating a situation in which the Israelis have the right to defend thaevelsesGazmn waters != Israeli waters what’s she trying to peddle?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си