Моника ИЗРИГНА: Благо спи с мъже! Продуцентите крият думите й (Всичко за скандала)

Цезура!
 
Това са наложили продуцентите на Биг Брадър, след като Моника Валериева си позволява да намекне, че Благой Георгиев е латентен гей, научи HotArena.
 
За да избегнат поредния хомо скандал, Нико Тупарев и Радо Тушев решават да не излъчат думите на моделката.
 
Те веднъж вече си навлякоха гнева на Нова тв, след като адвокатите на Божинов се заканиха да ги съдят заради твърденията на Кристиян, че Валери е гей.
 
Преди дни двете бръмчалки в Къщата на ВИП-овете Катрин Вачева и Моника Валериева пък дискутирали наклонностите на Благо Георгиев, който съвсем наскоро се ожени.
 
От Нова са настояли разговорът между Вачева и Валериева да не бъде монтиран и подготвен за излъчване с цел да бъде избегнат нов подобен скандал, пише още „Уикенд”.
 
Футболистът на руския „Рубин” (Казан) е попаднал на „златните усти” на Катрин и Моника, след като станало на въпрос защо все повече мъже се подлагат на разкрасителни операции. Двете са обсъждали темата пред останалите съквартиранти.
 
Вачева подхвърлила, че има един БГ футболист, който следва метросексуалната мода и вече се е възползвал от постиженията на пластичната хирургия, като е коригирал устните си.
 
Моника, на която клюката приписва секс авантюри с Валери Божинов и Ники Михайлов, дала достатъчно жокери на останалите съквартиранти, от които им станало ясно кого визира: „той е много религиозен, татуиран е с молитви и играе в Русия”. Накрая дупничанката без да увърта повече изтропала, че според нея въпросното лице е латентен гей.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Моника ИЗРИГНА: Благо спи с мъже! Продуцентите крият думите й (Всичко за скандала)”

  1. Благойка-песнопойка

    Това се знае отдавна. Нали затова се опитва да създава впечатление на мачо като снове от курва на курва.Това, че се е оженил нищо не означава.

  2. Това драскачите сте си ебали майката и сте подали заявление и за баща си! Каква е тази кампания с цел да настроите обществеността срещу това момиче, на което никой не е светил, никой не е бил очевидец, така и един не се яви да каже аз съм бил с нея, тя е проститутка. Да посочи точно и конкретно нейното име. Приказки предполагаеми и свободни съчинения по чуто и прочетено някъде.То се изписаха тонове гадости и се изля също толкова помия върху нея. Гледайки предаването не ми направи лошо впечатление с някакво прекалено фриволно държание извън нормите, като някои други да не цитирам имена,че рискувам да си навлека гнева на някой тук, но съм безпристрастна, но гледам обективно на нещата. Явна атака срещу нея и настройване на обществеността отвън в името на единствения рейтинг.Жалко ,че ги карат предварително да подписват договори да не коментират публично шоуто и всичко свързано с сценария иначе, ако съм на това момиче на мястото ще ги съдя до дупка.

  3. Айдеееееееее и вие Фантазьор Арена го ударихте на интуиция и екстрасенски способности като Катрин Вачева. Звездите ви го говорят…..

  4. Поредната лъжа,БЛАГО СПИ С ЖЕНИ,а Моника ако наистина е казала това нещо,то е защото явно не е могла тя да спи с него.

  5. Да ги осъди солено, тези патки и да купи остров на Есмерик!Действай Благо!Трябва да се внимава какво се говори без доказателства!

  6. ма пишете за боклука николета ,бре -само това ми оправя настроението когато е мрачно…

  7. манипулират зрителите

    Нищо не е казала, а само пускат фитили на хората отвън да лапат мухите и пускат СМС-си, всичко е интерес за рейтинг. нагласена работа! Ако, беше го казала, сто процента щяха да го излъчат, остави ги какво пишат. Това е шоу и с това си отвързват ръцете. Всичко е позволено…ще осъдят на някому таратанците. Koлко наивно е някой да си мисли това, чак звучи злобно!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си