Жаси от Сделка или не стана доктор по икономика

Сексапилната асистентка от предаването „Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега носи фамилията на мъжа си Маджид, заряза кариерата си на тв водеща и модел, за да се посвети на наследниците си и следването, защото вече е дипломиран доктор по икономика, узна HotArena.
 
Докато е бременна с трите си деца – две момичета и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година, Жаси пише и успешно защитава докторантура. В този период тя изтрива всички социални мрежи и живее в безсънен режим. Намира време само да тренира и още на втория месец  след ражданията е с плочки на корема.
 
Сега, като се връща назад, тя дори се чуди как е издържала, защото с дни не излизала от вкъщи, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, защото на пръв поглед блондинката прилича по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче обяснява академичната си кариера с традициите в семейството си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й – доктор в областта на маркетинга.
 
„Още от малки родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че трябва да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противен случай какво ли? Ще метем улиците – така ни „заплашваше“ мама“, споделя Жаси.
 
Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо съвсем естествено, задължително и нормално. Той винаги се отнася снизходително към жени, които се грижат само за външния си вид, а не полагат никакво усилие да развиват най-горната част на тялото си. Още от малки той възпитава и двете си дъщери като войници и дори не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като Жасмина си изкарва дневни по време на лятната ваканция на 14 години в галерия в родния си град Бургас, пише България днес.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си