Цънцарова vs. Крумова: Тв звездите в схватка заради Кирчо

На гореща подкрепа от страна на бащата на Кирил Петков се радва журналистката Мария Цънцарова. Петко Петков обяви специалното си отношение към нея в личния си фейсбук профил, където написа: „Пълна подкрепа за Мария Цънцарова!“, след като в публичното пространство стана ясно, че тв водещата е била привиквана на разпит в МВР.
Журналистката е била разпитвана с цел да разкрие източниците си на информация по материала и за ваксинираните депутати на партия „Възраждане”, излъчен преди няколко месеца, тъй като органите на реда смятат, че това се е случило по неправомерен начин.
Очевидно Цънцарова е близка до семейство Петкови, щом бащата на лидера на ПП си позволява да я брани публично. Репортерката на Би Ти Ви два пъти е канила бившия премиер в рубриката си „Защо, господин министър?”
Неотдавна от нюзрума на Би Ти Ви издадоха, че Цънцарова е влязла в остра схватка с колежката си от конкурентната Нова телевизия Лора Крумова. Причината била, че двете се сборили именно за вниманието на Петков, който предпочел да говори при по-младата и стройна Мария вместо при Лора. Крумова приела удара тежко и така между нея и русата амбиция от Би Ти Ви пламнала тиха война, в центъра на която се оказал именно лидерът на ПП, издава „Ретро”.
След свалянето на правителството му пък в медийните среди тръгна слух, че Лора дори плакала в гримьорната си, че Петков паднал от власт. Засега обаче тя не е имала удоволствието той или баща му да й правят комплименти и да я защитават публично, с каквото може да се по Мария Цънцарова.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си