Георги Блажев награби гаджето на улицата

Разведеният коментатор на Гала гушка и целува младата актриса Ива Папазова в центъра на София
 
Любовта на Георги Блажев и младата актриса Ива Папазова процъфтява. В това се убедиха и папараците на „Уикенд”, които засякоха тандема в центъра на столицата. Писателят и коментатор в „На кафе” не спираше да демонстрира силните си чувства към чаровната блондинка.
 
Брадатият брюнет прегръщаше и целуваше изгората си на всяка крачка, а междувременно се озърташе да види дали останалите минувачи са го разпознали. Откакто го дават по телевизията, той е станал много суетен и иска погледите да са насочени към него. Пък и вече не му е все тая как се облича – гледа да е винаги елегантен и да оставя добро впечатление у околните. Когато попадна във фокуса на вездесъщите ни фоторепортери, беше по синьо-сив костюм, черна риза и бял чепик.
Блажев и приятелката му минаха през популярен био магазин, за да си вземат еко сандвичи. Георги неведнъж е признавал, че навремето бил шишкав, но след развода си започнал да внимава какво слага в устата си.
От проваления си брак сътрудникът на Гала има син, но няма нищо против и Ива да го дари с рожба. Първородният му наследник се казва Боян.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си