Стара палавница: Майката на Отварачката налази мъжа й

Йорданка, майката на Мария, нагушка зетя Мирослав в Стара Загора, където живее. Възможността й се паднала преди дни, когато певицата й гостувала с третия си съпруг.
 
„На гости на мами. Обичам ви!”, написа изпълнителката на „Ще те побъркам” към кадъра, за който майка й Йорданка се е увесила на врата на зетя. Той явно се забавлява, защото се е ухилил широко, докато тя е примижала с очи от задоволство.
Кадърът светкавично предизвика коментари, отнасящи се най-вече до щедростта на Мирослав. Дали пък майката на Мария не се опитва да спечели благоразположението му? Открай време се говори, че Йорданка живее нашироко покрай щерка си и наравно с нея си позволява луксозни стоки и скъпи почивки. Тъй като не е известно Йорданка да е забогатяла в последните години, предполага се, че е винаги модерна, защото вероятно доизносва маркови дрехи, обувки и чанти, преотстъпени от известната й дъщеря, която винаги държи да е в синхрон с актуалните тенденции. Освен това Мария няма как да повтаря тоалети, с които се е показвала по участия и клипове.
Фолкпевицата е глезила майка си и с луксозни ваканции. Йорданка неведнъж е пътешествала с Мария и актуалния й мъж. Преди Мирослав, това бяха Димитър Андонов, от когото Мария има дъщеря Марая, и Християн Гущеров, който после се ожени за Светлана Василева. Към Йорданка и Мария често се присъединяваше и Ирена, сестрата на певицата, преди да се омъжи и да стане майка.
Откакто е с Мирослав обаче, Отварачката все по-рядко си позволява да кани майка си на семейните почивки. Певицата и мъжът й тази година пътуваха няколко пъти, като все бяха сами или с децата – дъщерята на Мария от първия й брак и двете деца на Мирослав от предишната му връзка. Йорданка, която не е първа младост, но продължава да впечатлява с визия, може и да не пътува толкова вече с дъщеря си, но пък са заедно на почти всички празници.
„Най-любимата жена. Мами!”, написа Мария към кадър на майка си.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Стара палавница: Майката на Отварачката налази мъжа й”

  1. Как ви се смеят на съчиненията двете. Ако увеличите снимката, на стъклото се вижда отражението точно на Мария, т.е. тя е правила тази снимка. Няма нищо пошло роднини да показват топли чувства помежду си.

  2. Нека се върнем на актуалната тема в тази история, а тя е как така Миро има толкова много пари колкото се коментира навсякъде и които тя харчи на поразия и …. горкия Миро, всичките му пари изхвърчат за нея. Със сигурност издържа и бившата си съпруга и детето си. Не му е лесно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си