Ивелина Чоева на Сашко може да грабне международна награда за геройство

Един от най-успешните родни модели, а към днешна дата по-известна и като половинката на актьора и тв водещ – Сашко Кадиев – Ивелина Чоева е сред номинираните на тазгодишните награди за социално влияние и създаване на качествено съдържание в различни области от живота ни –  THE#AWARDS.
 
Тя се бори за приза в категория #Shero, която е инспирирана от последната колекция на световния онлайн мултибранд магазин – answear – answear.LAB
 
  Новата модна линия е посветена на жените героини, онези, които имат лична кауза и са дръзки в заявяването й, както гласно, така и чрез стила си на обличане. Ивелина Чоева попада под обсега на световния моден гигант не заради изявите си на подиума, а най-вече заради създаденото по нейна идея мобилното приложение ZaTeb в помощ на жени, жертви на домашно насилие. Отдадена на всичко, което прави, носителката на награда „Жена на годината” иска да бъде добрият пример. Онзи, който си заслужава да следваме. Преди седмица лично тя, в профила си в instagram,  изрази вълнението си и сподели, че за нея е изключителна чест да бъде сред номинираните.
 
Другите три дами, с които тя се конкурира за статуетката са: Биляна Савова
– идеолог и визионер на програмата „План да Бъда/Plan to Be” и фондация ‘МС – Мога Сам”, Силвена Христова –  председател на фондация „Живот със синдром на Даун”, и Елисавета Белобрадова, по-известна като Letiashtata Kozzila Erato – съосновател на сайта ”Майко мила” и двигател на платформата за социално предприемачество ”Оле Мале”.
 
Гласуването в специално оформена онлайн платформа приключи преди броени часове, а коя от четирите #shero вдъхновения на answear ще  грабне приза за своята кауза, ще стане ясно тази вечер на официална церемония в столицата. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Ивелина Чоева на Сашко може да грабне международна награда за геройство”

  1. е..досега ни занимавахте с мама-сега пък да поговорим за любовницата…ами сашето да се бръкне да й плати…а може и на мама малко пенсийка да даде…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си