Иво Аръков вечеря с Ким Кардашиян в Милано

Актьорът Иво Аръков е вечерял с американската риалити звезда Ким Кардашиян.Това разкри пред „Телеграф“ мениджърът му. Той е бил с него, музиканта Искрен Тончев – Искрата и с фризьора Венелин Кондаков на Седмицата на модата в Милано.
”Имам приятел, който работи с Долче и Габана. Преди пандемията последно ме кани на рожден ден и заведох Мария Сапунджиева. Сега отидохме на Fashion Week и отново ни покани на афтърпартито след дефилето. То беше в Мартини бар, който се намира в къщата на модната марка. Заведението е с отделни стаи и там бяхме с Ким Кардашиян, звездата от „Следващите 365 дни“ Микеле Мороне и много други популярни личности“, разказва Кирилов.
Той е много впечатлен от бившата съпруга на рапъра и кандидат за президент на САЩ Кание Уест.”Много е красива и на живо! Аз мислех, че всичко е фотошоп. Доста е отслабнала бюста си е намалила, но прочутото дупе й е все така голямо. Беше с много тясна рокля и едва ходеше. Седем бодигардове я охраняваха“, разказва още мениджърът.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Иво Аръков вечеря с Ким Кардашиян в Милано”

  1. И къде ти е снимката с нея педи на събитието е имало още 300 гости точно с теб ще се занимава гледай си педераслъка и не ни занимавай

  2. Аз на снимката виждам четирима пидеруги, но не и Ким Кардашиян. Тя изобщо знае ли, че е вечеряла с Иво Аръков? Смешници.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си