Тео Ушев залюби актриса от „Порталът”

Нова светска двойка се е оформила в родния артистичен елит, научи „Уикенд”. Режисьорът и аниматор Теодор Ушев е залюбил хубавата актриса Стефания Кочева, нашумяла с ролята на певицата Жана Янева в сериала на БНТ „Порталът”.
 
Тео Ушев отдавна се бил разделил с половинката си в Канада, от която има деца, за да заживее с младата Стефания. Двамата споделяли общо жилище вече около година, твърдят източниците на „Уикенд”. Доскоро влюбените избягваха да демонстрират връзката си пред любопитни очи, вероятно за да не предизвикват излишни клюки около имената си.
На откриването на фестивала „Синелибри” в НДК миналата събота обаче режисьорът се появи заедно със Стефания под ръка. Началото на феста бе поставено с премиера на неговия първи пълнометражен игрален филм „φ1.618”. На много хора им направи впечатление, че Стефания е там, въпреки че не участва в проекта. Тя обаче е била на събитието не като актриса, а като половинка на голяма звезда – режисьорът. Двамата очевидно вече не крият отношенията си и, макар да не се впуснаха в изява на горещи чувства пред многобройната публика, стана ясно, че са решили да официализират своята връзка.
Цели 17 години разлика във възрастта дели двамата влюбени. Ушев, който иначе е младолик, през февруари ще празнува 55-и рожден ден, а Стефания изглежда още млада отколкото е в действителност. Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния театър „Алеко Константинов”, но участва и в доста проекти за екран. Ролята й в „Порталът” се очертава като най-значителната в кариерата й до момента. Още преди 10 години актрисата се снима в главна роля в криминалния сериал на Нова тв „Отплата”, където играеше с Велислав Павлов, с когото си партнира и в „Порталът”. Заради продукцията тя се върна в България от Англия, където се бе преместила след завършването на НАТФИЗ.
Сериалът на Нова тв не беше успешен, но след него Кочева влезе в две продукции на Би Ти Ви – „Столичани в повече” и „Скъпи наследници”. В Сатирата пък се появява в спектакли на Теди Москов, Бойка Велкова, Лилия Абаджиева и новата версия на „Криворазбрната цивилизация” от Добри Войников. Като цяло, актрисата се развива добре в кариерата си, но все още е много далеч от успехите на своя любим.Аниматорът е висок цели 198 смЦели 198 сантиметра е висок Теодор Ушев, шушука се в артистичните среди. Според слуховете, това е най-високият режисьор в България. Преди години той е тренирал баскетбол. Любовта към четките и боите обаче се оказала по-силна от тази към спорта, още повече, че баща му също е художник. Ушев наследил професията му, като я доразвил в анимация, а вече и в режисура на игрални филми.С любимата му Стефания много си подхождат по отношение на ръста. Ако той е най-високият режисьор у нас, то тя вероятно е най-високата актриса – най-малко 180 сантиметра. На сцената Кочева се извисява над повечето си колеги, включително мъжете. С Теодор Ушев обаче може спокойно да носи обувки с високи токчета, без да се тревожи, че ще изглежда като върлина.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си