Вицепрезидентът Илияна Йотова посреща снаха! Синът й Марин се върнал от Ню Йорк в България заради Кристиана

Единственият син на Илияна Йотова е изпълнил най-важната й заръка – да не се вторачва само в кариерата, а да мисли и за семейство, узна HotArena.
 
Марин неотдавна представил преди вицето на президента и баща си своята половинка Кристиана, с която са заедно повече от 2 години.
 
Макар Йотова да била претенциозна към кандидат-снахите, с които през годините синът й я запознавал, този път тя останала очарована от избора му. Илияна дала своята благословия на младите и те вече дори делели свой собствен дом, пише „Ретро“.
 
Кристиана и Марин се запознали, когато той градял кариера в сферата на финансите в Ню Йорк. Стажът му там набързо приключил и любовта го прибрала обратно в родината.  В момента той работел на важна позиция в столичен клон на банка „Пиреус“. Не разчитал на финансова подкрепа на родителите си, а най-скъпата му инвестиция била автомобил на немската марка БМВ.
 
Синът на вицепрезидента е кадър на престижния британски унивеситет в Уестминстър. Приятелката му пък завършила Нов български университет.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си