Плеймейтката на Рачков бременна в трети месец

50-годишният Димитър Рачков май ще дундурка бебе, пише „Ретро“.
Според близки до звездата и половинката му Анита, от три месеца насам блондинката била бременна и упорито криела щастливата новина в тайна. Повод за слуховете, че Рачков очаква наследник, се потвърждават и от изчезването на Анита от социалните мрежи. От август насам тя е престанала да публикува каквито и да е било снимки в профилите си и е спряла да посещава светски събития.
Изпаряването й от интернет пространството е необичайно и твърде дълго, предвид факта, че част от доходите си тя изкарва именно снимайки се с различни дрехи, които рекламира на своите последователи в мрежата. Бившата плеймейтка дори не публикува кадри от скорошния юбилей на Димитър, макар партито да се проведе в елитен хотел в Боровец с 50 гости. Знойната блондинка през цялата вечер е била до любимия си, но не е пожелала да позира пред камерите. Красавицата е започнала да носи широки  и развлечени дрехи, които едва ли са модна приумица, а по-скоро трик, за да скрие наедряващото си коремче.
Още през миналата година Рачков заяви в интервю, че двамата с Анита са готови за дете и сериозно обмислят идеята за наследници. Актьорът не се притеснявал да стане отново баща, макар и в напреднала възраст, стига да му било писано.  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Плеймейтката на Рачков бременна в трети месец”

  1. Добре де, имат възможност, защо не си оправи малко нослето? Не да си прави на Майкъл Джексън, но малко ако повдигне връхчето ще е голяма симпатяга. Може би си се харесва така, но чисто пропорционално трябва да има разстояние между носа и устата, а и този тип носове винаги състаряват.

  2. Ти няма да си нямаш пари. затуй злпбееш .После жените виновни ,МНОГО еманципирани са да ,щото мъжете са некадърни и с вска изминала година по-мързеливи.Зарадвайте се малко бе хората се обичат и ще си имат детенце дано е вярна новината

  3. Браво, Раче, ръгай чушката в боба, прави деца. И ако имаш късмет, ще имаш момиче и заради добрите и очиизвадни гени на майката момичето ще има големи, плътни и сочни устни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си