Мис България разгорещи мрежата по провокативно бельо (ФОТО ТУК)

Над 20 000 души вкара Мис България Венцислава Тафкова в спалнята си! Моделката се щракна само по провокативно бельо, полегнала върху бонбонено розовото си легло и пусна секси снимката в Инстаграм, за да дразни последователите си.
 
Черно-белият сатенен халат само бегло покриваше пищните й форми така, че силиконовият бюст да пълни очите на мъжката аудитория, пише Mister.bg.
 
Тафкова не за пръв път провокира от спалнята, излизайки от стереотипа, че носителките на короната „Мис България“ трябва да спазват благоприличие. Всъщност сторито е снимано с рекламна цел, представяйки марков парфюм и явно именно това е печелившата формула.
 
Докато другите миски се чудят как да привличат вниманието със скучни реклами, провокациите от спалнята на Тафкова се оказват по-успешни и гледаеми. По всичко личи, че Венцислава налага нова тенденция в популяризирането на брандовете, които все повече залагат на реклами в социалните мрежи.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Мис България разгорещи мрежата по провокативно бельо (ФОТО ТУК)”

  1. PR aбонамента пак ли тръгна? Вчера безсмислена статия за нея, днес отново….наглост голяма за звезда от нейната величина дето нищо друго не прави!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си