Марешка с пръстен за 20 бона, сгоди се за чичко (Фото)

Ексгероинята от “Игри на волята” Марешка Бардем се сгоди. Чеченката получи годежен пръстен с диамант на стойност 20 000 лв. от новия си любим, писа „Телеграф“.Красавицата сподели новината с последователите си в мрежата. Предложението дошло като гръм от ясно небе за нея. „Връзката ни е от само два месеца, така че когато той ми предложи, аз останах много изненадана, но и много щастлива“, сподели пред “Телеграф” красавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са планирали брак, но и това може да се случи.Новият любим на чеченката е много по-възрастен от нея, но в негово лице тя най-накрая открила истинската любов. „Досега имах синдрома на майката, която е разделена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, за да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха правилно и постоянно бях използвана, понасях обиди и разочарования, но това се промени с появата на новия ми мъж“ разказа още тя.Половинката на Марешка за разлика от всички други досега се грижи за нея и постъпва отговорно към връзката им. Годеникът й я подкрепял във всичко. Това са и причините, поради които тя бързо го обикнала. Двамата вече дори живеят заедно.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Марешка с пръстен за 20 бона, сгоди се за чичко (Фото)”

  1. Поредната която открива любовта веднага щом е намерила парите на някой чичко. Аман. Аман и от медий които рекламират подобни неща.

  2. Проститу*ка , зарязала си дететто , за да се клецоти за пари тук. Драми-мрами, глупости. Сама е избрала с какво да се занимава и никой не я заплашва с нищо, да спре да си измисля за внимание,

  3. Трудно ще си изгради нов имидж на нормална жена , просто защото много хора знаят ,че ходи Варна-Сф да се пере за пари… алкохол,пари,бело,черно….

  4. Някой будала се е намерил да й хвърля по някой лев и да му е на разположение. После ще й ритне един шут и пак се пуска по пистата за всеобща употреба. Жалък живот.

  5. Като ви чета коментарите,се чудя колко ли трябва да сте тъжни от текущите ви животи,че да плюете и разпространявате болните си фантазии анонимно под статия в жълт сайт.Не сте ли се замисляли,че на мнозина като вас мечтата им, да вас ВИПОВЕ някой ден токувиж се сбъдне, и че ще пишат и за вас такива неща гулю-гулю Тата.А тези,който пишат за проституция най-вероятно самите те са компаньонки и решават да преписват свойте заслуги върху по успелите от тях.Вместо да разпространявате отровните и лъжливи слова,прочетете някоя книга, защото и речника ви е беден.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си