Докато не се правят на ВИП дами: Силиконки набиват евтини кебапчета!

Две от най-актуалните носителки на титлата „Мис Силикон“ – Михаела Стоичкова и Жасмина Стоичкова, бяха забелязани на опашката пред топлата витрина на столичен супермаркет.
 
Красавиците се изтипосаха пред щанда за кебапчета и кюфтета и събраха погледите на посетителите.
 
Гримирани и с прически като за шестзвезден ресторант, Жаси и Михаела нападнали готвените манджи. Най-гладна се оказа настоящата Мис Силикон Михаела Стоичкова, която напълни цяла кошница. “Разбира се, че си хапвам, няма как да сме постоянно на диета”, сподели пред “Телеграф” Михаела.
 
Според очевидци двете дами слезли от луксозна кола и без никакво притеснение влезли в супермаркета, веднага след това се качили обратно и отпрашили в неизвестна посока. Ден по-късно Михаела Стоичкова се тагна и от скъп ресторант, където снима уникално вкусните си телешки пържоли, както и гурме версия на зелен боб с пармезан и полят със сос. На въпросната вечеря тя е надянала пръстен на безименния си пръст, но дали е знак за сериозна крачка в личния й живот, не е ясно.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Докато не се правят на ВИП дами: Силиконки набиват евтини кебапчета!”

  1. ВИП-времено имащи пари,докато имат негнусливи клиенти.Това са тези силиконови чудовища.Безсмислени “титли“от конкурсчетА за уродливци.

  2. Какви ВИП дами, какви ВИП персони, какви богатства, какви пари?!? Това са едни бедни момичета от дълбоката провинция от обикновени, скромни, посредствени семейства, от посредствен произход, които в желанието си да са нещо различно от родителите си, да постигнат нещо повече, и да не им премине живота в бедност и от работа вкъщи от 9 до 18ч , както на родителите им, си продават дупките , за пари, с които да купуват парцали, телефони, екстеншъни, да ходят по фризьори, гримьори, маникюри и да се заблуждават, че са Успяли и имат някакво ниво класа и пари.

  3. Истинските ВИП дами са момичета и жени с произход, с фамилни богатства , те са родени и израстнали ВИП, техните майки и баби са били ВИП. Истинските ВИП дами обикновените хора не ги и познават и не са и чували за тях, и те не се бутат по тв, по реалитита, по конкурси, по статии, по сайтове и соц мрежи, Защотото това не им и нужно и не търсят слава и пари тъй като те си ги имат изначално по рождение .

  4. А какви ВИП дами са тези клети момичета? Това са едни жертви на времената, в които живеем и на тоталния разпад случващ се света и в нашата държава също от десетки години насам. Разпад на общество, разпад на ценности, на морал, на духовност. Тотален разпад и разлагане. И за жалост младите хора са най- потърпевши и съсипани. Хора като тези момичета… а те са хиляди такива. Объркани. Без ценности. Излагат се. И не го и осъзнават. Излагат се с вида си, с действията са, с изявите си, с вс. И такива момичета не са за мразене или оплюване , а за жал и съжаление. Това е трагедията и мъката на днешното време.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си