Чалгарка насилена от гинеколог (Шокиращ разказ от първо лице)  

Изнасилване в гинекологичния кабинет преживява сръбската музикална турбо фолкзвезда Драгана Стаменич, която се оплаква наред в медии и социални мрежи за инцидента, за да отмъсти на сексуално шавливия доктор, научиHotArena.
 
Певицата, която става популярна в западната ни съседка с участието си в риалити състезание, публикува и снимка на лекаря, за да е срамът пълен.
 
”Това е снимка на човека с инициали Р.М.,  който се опита да ме изнасили. Този мъж е лекар, специалист по гинекология“, започва разказа си Драгана. Гласовитата и привлекателна дама посочва, че гинекологът станал агресивен и сексуално натрапчив още когато тя влиза в кабинета.
 
”По време на прегледа той се опита да ме докосне по краката с думите: ”Ти си прекрасна и красива жена. Трябва да бъда много нежен с теб”. След това се облегна на мен с гениталиите си, опитвайки се да покаже какво има предвид. Извиках на няколко пъти, казвайки му да се отдалечи от мен, което той очевидно не взе на сериозно“, продължава разказа си чалгарката.
 
Тя твърдим че в края на прегледа докторът я прегърнал и насила я целунал като заедно с това я хванал за дупето.
 
През цялото време не спрял да й говори мръсотии и да обяснява колко е развълнуван от нея.
 
От кабинета Драгана се отправя директно към полицията, където разбира, че срещу доктора има подавани множество сигнали. По-късно разбира, че колегите на сексуално необуздания гинеколог също знаели за похожденията му, но никой нищо не е направил срещу неговите изцепки.
 
Разгневена, че докторът още практикува, вместо да гние в затвора, тя разказва в интернет за преживяното унижение. Изпълнителката моли феновете си да разпространят историята й, за да стигне до повече хора и подобни случаи да бъдат прекратени в бъдеще.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Чалгарка насилена от гинеколог (Шокиращ разказ от първо лице)  ”

  1. Язък… Ако беше некой млад левент, току що завършил, нямаше да може да те изгони от кабинета.

  2. Тодоре, болен мозък.. надявам се да имаш дъщеря един ден, да видиш как бързо ще запееш друга песен, олигофрен

  3. Ужас. Не пожелавам на никой подобна случка. Този “доктор” трябва моментално са бъде изхвърлен като мръсен парцал , уволнен дисциплинарно, да му се прекъснат правата завинаги и да бъде осъден на затвор.

  4. Защо да съм болен мозък? Болен мозък е гореспоменатата певачка, която дори не съм чувал. Виждайки, че от самото начало има неадекватно отношение към нея, въпреки всичко остава докрай, вместо да вдигне във въздуха и доктор, и клиника и све! Не да ми седи като Дева Мария там половин час разкрачена и после да търси евтина слава… Е, в това успя – вече знам, че съществува на този свят!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си